Frode O
Anmeldelse av Thon Hotel Backlund
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juni 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Romtips: Ikke gå til restauranten der sulten .
Maria Vinje, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juni 2023
Hei Frode!

Takk for tilbakemelding. Vi beklager så mye at du hadde denne opplevelsen hos oss. Vi tar det med oss videre og skal lære av dette. Vi håper du vil komme tilbake ved en senere anledning slik at vi får muligheten til å rette opp inntrykket!

Maria
    32.3 km fra Thon Hotel Backlund
    36.2 km fra Thon Hotel Backlund
    Se flere hoteller i Levanger
    Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Hotellet var helt fint å bo på. God parkering rett utenfor, trivelig betjening, rent og greit rom, og nydelig frokost. Spiste middag en kveld, vi ble positivt overrasket. Han spiste Biff med bearnaise, asparges og pom.frites. Jeg valgte dagens som var indrefilet av soppgris, asparges og fløtepoteter. Rett og slett veldig godt. Nydelig mousse til dessert. Damen som serverte hadde et nydelig smil.

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, MaAnHe
    Maria Vinje, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss :)

Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
    Maria
    Resepsjonssjef

Anmeldt 6. juni 2023

Superhyggelig betjening og service. Veldig god mat og flotte omgivelser på hotellet. Hit kommer vi flere ganger. Anbefales dersom du skal besøke levanger eller bare trenger en natt på hotel. Takk for oss!

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, Lina M
    Maria Vinje, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2023

Hei Lina!

Så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss.
    Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning :)

Mvh. Maria
    Resepsjonssjef

Anmeldt 29. mars 2023

Dårlig renhold på rommene. Ødelagte gjenstander (baderomslyset funket ikke alltid. Det var lagt en papirbit bak lampa for å holde den på plass) ødelagt inventar (baderomsinnredningen var svulmet opp av vann). Teppegulvet i 4-etasje fremsto skittent, med flere tydelige flekker. Vi bodde på superiorroom.

Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, Helene H
    Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hei Helene,

Takk for du ønsker å gi oss en tilbakemelding!

Vi beklager så mye for opplevelsen du hadde hos oss.

Håper du ønsker å gi oss en ny sjanse, så vi kan rette opp inntrykket :)

Mvh
    Thon Hotel Backlund

Anmeldt 27. februar 2023

Rom for 1 person kostet 2100.- for en natt.
    Det luktet at avløpet i dusjen hadde tørket ut forbi vannlåsen.
    Vinduene har ikke lyd isolasjon så det ble en særdeles dårlig natt da tettstedets rånere holdt det gående til 03:30.

Det er ingen temperaturregulering i rommene.

Snittpris på middag uten drikke er 400 ++ et ran på høylys dag og tenåringen i baren viste ikke hva cognac var.

Ingen parkering.
    Vond kaffe
    Sådær frokost

Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, Geir J

Hei Geir,

Takk for du gir oss en tilbakemelding!

Beklager så mye for at oppholdet ikke var helt som du hadde tenkt.

Med rånere er det dessverre lite vi kan gjøre da vi er et sentrumsnært hotell.

Håper du ønsker å komme tilbake hos oss, så vi kan endre oppfattingen din av oss!

For vi kan bedre enn dette!

Mvh
    Thon Hotel Backlund

Anmeldt 22. januar 2023

Største problemet var støyen om natta! Rånere holdt oss våken hele natta med høy musikk og tuting, var ikke mange minuttene man fikk på øyet... Varmt på rommet, som gjorde at vi var nødt til å ha vinduet på gløtt, noe som ikke gjorde lydnivået noe bedre. Betalte 2600kr for en natt på vanlig dobbeltrom, så absolutt ikke verdt prisen. Anbefaler ingen å overnatte her, med mindre du er dritings selv! Kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, Lisbethsven123
    Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2023

Hei Lisbeth
    Først så ønsker jeg og takke for at du gir oss tilbakemelding.

Beklager at du oppleve oppholde slik.
    Vi holder til i sentrum av en by, og da kan slik ting dessverre skje.
    Håper du kan gi oss en ny sjanse ved en senere anledning , slik at vi får rette opp inntrykket.
    Mvh.
    Team Backlund