“Veldig bra🤩”
Anmeldelse av Kompis

Kompis
Vurdert som nr. 16 av 33 Restauranter i Levanger
Anmeldt 19. februar 2024

Jeg og mannen dro innom for å spise middag. Kjøpte burger, chips og løkringer. Knallbra. Litt ventetid men absolutt verdt det. Veldig hyggelig betjening og god atmosfære. Vi skal absolutt snart tilbake og anbefaler stedet for både par og barnefamilier. Neste gang vil vi prøve pizza men må si at burgeren får terningkast 6:)

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Wander33739728405

Anmeldt 10. februar 2024

De i kassen kunne ikke å registrere medlemskapet vårt ved bestilling for rabatt, og det var kun en gruppe på 3 som kom etter oss i restauranten- likevel måtte vi sitte og vente på to stk burger m/fries i nøyaktig 35 minutter og ingen beklagelse i d hele tatt, enda vi måtte spørre etter maten…:-/

Dato for besøk: februar 2024
Takk, OsloVM
Anmeldt 14. juni 2023

Helt middels - mat, men nydelig service. Vi var to som bestilte hver vår pizza, en Parma og en med skinke og ruccola. Dessverre var det altfor mye olje i bunnen på pizzaen, så mye at det nærmest rant av pizzaen. Tror dette var i forsøk om sprø bunn, men endte med det motsatte. Parmaskinken var heller ikke av særlig høy kvalitet og ble lagt til side.

Servicen derimot var kjempe! De som jobber der tilpasset gjerne pizzaen da en av oss ikke tåler melk og måtte ha uten ost. Maten kom også fort og ble levert med smil. Ville heller satsa på en burger!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 274siljed
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

God mat, men useriøst.
Vi bestilte mat ved bordet via nettet som man skulle, fikk melding om at det skulle ta en halvtime, men det tok en time. Ingen kom å snakket med noen om hvorfor eller påfyll av drikke.

De klarte ikke å servere mer enn 3 av 8 bord på det meste, og brydde seg mer om å rydde bord enn å komme med drikke til bordene. Vi ble sittende å se på hverandre å spekkulere hva som foregikk selv om vi ikke kjente hverandre.

Mange hadde forhåndsbetilt bord så de viste at det kom folk. (4 av de 8 bordene sto som reservert når vi kom, de kom like etter oss men fikk ikke mat mens vi var der)

Når vi til sist fikk maten sa servitøren beklager for forsinkelsen og bød på en gratis kaffe etter maten… smålig og ble bare irriterende.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Kitaaw
Anmeldt 7. juli 2023

Dato for besøk: juli 2023

Reisende som så på Kompis, så også på

Levanger, Levanger kommune

Har du vært i Kompis? Del dine erfaringer!