Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”
Anmeldelse av Madame Backlund

Madame Backlund
Vurdert som nr. 14 av 18 Restauranter i Levanger
Prisklasse: USD 10 - USD 58
Kjøkken: Europeisk, Norsk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet og spise på restauranten. Bestilte husets kjøtt noe som var kalv med jordskokkpure og tilbehør. Passe mengde med kjøtt men kunne vært mere tilbehør. For 295kr hadde jeg forventet litt mer men gode smaker.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 15 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

Meget god mat, rolig atmosfære og særdeles hyggelig personell. Vi spiste dagens anbefaling: smaken av innehered. Og avsluttet med en smakfull gin og tonic anbefalt av bartender.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nicholasgQ6630TL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Her kan kjøpe deg mat om du bor på byens eneste hotell eller bare skal ha en matbit. Ikke åpent i hele juli trekker mye ned, mat er ok.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 545halvardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine S, Resepsjonssjef på Madame Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Hei, takk for din tilbakemelding! Det stemmer at vi hadde reduserte åpningstider med stengt på dagtid i juli, men nå er vi på plass igjen med vanlige åpningstider og i full drift. Vi håper du vil komme tilbake igjen, så vi får rettet opp ditt intrykk fra "ok" til "flott" - velkommen skal du være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2019 via mobile enheter

Var ute å spise middag med noen venninner. Utrolig hyggelig sted! Bra service, bra atmosfære og bra mat. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, ninasr94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine S, Resepsjonssjef på Madame Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2019

Hei Nina, takk for fantastisk feedback! Tilbakemeldinger som denne gjør all jobben verdt det. Velkommen tilbake når som helst!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Dette er en kafeteria i tilknytning til Thon Backlund Hotell som ligger midt i sentrum av Levanger!God mat og trivelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: mars 2019
Takk, JohnnyRB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine S, Resepsjonssjef på Madame Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2019

Hei Johnny, takk for kjempefin tilbakemelding! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når det måtte være.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madame Backlund, så også på

Levanger, Levanger kommune
 
Levanger, Levanger kommune
Levanger, Levanger kommune
 

Har du vært i Madame Backlund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din