Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var for kald”
Anmeldelse av Ox Steak House

Ox Steak House
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Steinkjer
Prisklasse: USD 15 - USD 77
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Spiste cheese steak (biff med ost og potetmos, og rotgrønnsaker). Dette var vårt første besøk her. Vi ble godt mottatt og fikk et rundt bord i et hjørne. Dessverre ble opplevelsen ødelagt av at potetmosen var nesten kald. Vi sendte den inn igjen for varming, men den tida dette tok gjorde at resten av maten ble tilsvarende kjøligere. Dette med for kald mat er dessverre et problem vi har opplevd mange steder i Norge. Her må både kokk og kelner skjerpe seg! Vi fikk gratis kaffe som plaster på såret og føler hovmesteren gjorde hva han kunnr for å ordne opp. Servicen ellers var meget god! Men, når en så enkel ting som varm nok mat preger vår opplevelse, blir det mye trekk i min vurdering.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, mortens951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (194)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 194 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Jeg og min samboer var innom her etter en lang kjøretur fra Bodø.

Vi bestilte burger og entrecôte.

Burgeren fallt helt fra hverandre, og smakte dårlig. Brødet var helt tørt/gammelt og osten var ikke ferdig smeltet.

Entrecôten var god, men det var hår i maten.

Skuffende, selv om betjeningen var veldig hyggelige og imøtekommende.

Dato for besøk: august 2021
Takk, figuz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra service, kjempe god mat. Lydnivå var veldig høyt for en middag men det var lørdag så kanskje, tror dette også var en pub og derfor

Dato for besøk: august 2021
Takk, heidifigge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Her vart me følgd godt opp ved bordet. Retten setter du saman rett frå meny, som du ynskjer. God mat var servert, fekk den akkurat som bestilt. Enkelt lokale. Smilefjes frå Mattilsynet.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

stedet stengte egentlig kl 21.00 (søndag), men forbarmet seg over oss som var sultne. Holdt kjøkkenet åpnet utover stengetid og lot oss både bestille, spise og kose oss.
Fantstisk hyggelig betjening og særdeles god mat.
Anbefales på det sterkeste om du er i Steinkjer

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ox Steak House, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune
 
Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 

Har du vært i Ox Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.