Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig butikk/restaurant.”
Anmeldelse av Famille Kolonial

Famille Kolonial
Vurdert som nr. 7 av 22 Restauranter i Steinkjer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Koselig butikk/restaurant. Veldig god mat!! Vi spiste dirty fries, fjøl med spekemat og pizzabrød. Trodde det skulle bli litt knapt siden vi var så sultne, men for første gang i historien ble det liggende igjen litt fries.
Trivelig lokale, gode smitteverntiltak og travelt men oppmerksomt personale. Anbefales

Dato for besøk: september 2020
Takk, bodiln614
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 19 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde på forhånd sjekket ut at dette var et sted som passet oss veldig bra for en lunsjstopp, og vi hadde en veldig positiv opplevelse. Både pizzaer og burgere var gode, og de som utga seg for å ha det hadde også en spennende tvist. Positivt med barnemeny som også hadde fargeleggingsmuligheter. Vi avsluttet med deilig kaffe og husets hvetebakst. Helt OK priser med den kvaliteten vi opplevde

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eirhaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette var virkelig en opptur og en fin overraskelse. Etter å ha gått fra sted til sted i Steinkjer uten å få bord, klarte Famille å finne et bord til oss.
Fantastisk og nydelig mat, og hyggelig betjening på en travel sommerkveld.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 180ragnhild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på fire som spiste lunsj. Ble veldig positivt overrasket da vi tilfeldigvis kom over stedet. Ungene hadde pizza, mannen hadde burger og jeg hadde gambas. Paprikadippen er den beste jeg noensinne har smakt! Alle var godt fornøyd med maten. Når man legger til de fine lokalene så er dette en vinner!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hannemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Var her to ganger med litt forskjellig resultat. Første gangen til middag opplevdes servitørene noe amatørmessige. Bestilte forrett først men fikk den servert sammen med middagen og etterpå ble vi sittende å høre på en diskusjon om hvem som hadde ansvaret for hva i restauranten. Maten var Ok men heller ikke mer. I menyen står det at blåskjellene ble servert med grovkutta pommes frites men det vi fikk så mere ut som om det kom fra frysedisken på REMA. Andre gangen vi stakk innom bestilte vi noen småretter til lunch sammen med god drikke og det var helt greit. Fint å sitte ute her på en godværsdag

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Sivert Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Famille Kolonial, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 
Steinkjer, Steinkjer kommune
 

Har du vært i Famille Kolonial? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din