“Litt småsur og likegyldig service”
Anmeldelse av Famille Kolonial

Famille Kolonial
Vurdert som nr. 5 av 21 Restauranter i Steinkjer
Anmeldt 4. september 2020

Jeg har vært på Famille mange ganger etter at de tok over fra Chez Mathilde, og det som dessverre nesten alltid sitter igjen, er at serveringspersonalet ikke er spesielt hyggelig.

Hva med litt varme, og det å gi inntrykk av at man bryr seg om gjestene?

Man føler seg ikke spesielt velkommen hos Famille, og det er veldig synd, ettersom lokalet og beliggenheten er bra, og maten, konseptet og ellers alt annet, også.

Hvis du har lyst til å bli fint velkommen som gjest, gå heller til Madam Brix, Chef, Ox eller Vårt Hjem.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, AnneB354

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Koselig butikk/restaurant. Veldig god mat!! Vi spiste dirty fries, fjøl med spekemat og pizzabrød. Trodde det skulle bli litt knapt siden vi var så sultne, men for første gang i historien ble det liggende igjen litt fries.
Trivelig lokale, gode smitteverntiltak og travelt men oppmerksomt personale. Anbefales

Dato for besøk: september 2020
Takk, bodiln614
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde på forhånd sjekket ut at dette var et sted som passet oss veldig bra for en lunsjstopp, og vi hadde en veldig positiv opplevelse. Både pizzaer og burgere var gode, og de som utga seg for å ha det hadde også en spennende tvist. Positivt med barnemeny som også hadde fargeleggingsmuligheter. Vi avsluttet med deilig kaffe og husets hvetebakst. Helt OK priser med den kvaliteten vi opplevde

Takk, eirhaa
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette var virkelig en opptur og en fin overraskelse. Etter å ha gått fra sted til sted i Steinkjer uten å få bord, klarte Famille å finne et bord til oss.
Fantastisk og nydelig mat, og hyggelig betjening på en travel sommerkveld.

Takk, 180ragnhild
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på fire som spiste lunsj. Ble veldig positivt overrasket da vi tilfeldigvis kom over stedet. Ungene hadde pizza, mannen hadde burger og jeg hadde gambas. Paprikadippen er den beste jeg noensinne har smakt! Alle var godt fornøyd med maten. Når man legger til de fine lokalene så er dette en vinner!

Takk, Hanna_Boe

Reisende som så på Famille Kolonial, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune

Har du vært i Famille Kolonial? Del dine erfaringer!