Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Famille Kolonial

Famille Kolonial
Vurdert som nr. 7 av 21 Restauranter i Steinkjer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Skilter med moules frites, når de er helt tom for blåskjell. Bestilte mat og vin, fikk servert vinen. Først etter vi har begynt å drikke får vi beskjed om at de ikke har maten. Ender opp med å måtte bestille pizza, som ikke holdt mål i det hele tatt. Helt ubearbeidet tomatsaus, lite ost og fyll, svidde kanter. Stor skuffelse både når det gjelder service og mat, kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 1zzyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 28 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

Etter et hyggelig og vellykket besøk tidligere med god mat og hyggelig service, vendte vi tilbake i håp om en tilsvarende opplevelse. Denne gangen ble det dessverre en stor skuffelse. Vi bestilte burgere (Cheezy med blåmuggost), men selve hamburgeren og konsistens minnet mest om en overkokt karbonade!
Var innom et par uker senere på gjennomreise for å ta med 2 kaffekopper. Denne gang ble det bare «rot» i kassen, og en servitrise som ikke kunne svare på hvilken kaffe de serverte. Inntrykket mitt er at kvalitet og kunnskap er totalt fraværende. Mulig mine forventninger etter første besøk var en smule høye, men et sted som investerer i stilfullt interiør bør kunne tilby mat og service i samme klasse.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, UncleTravelinMack
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2021 via mobile enheter

Glimrende mat. Bra service. Vi planla middag og alt innfris, mange smaker og godt tilberedt mat. Vi spiste Cheeses! og Kalvemørbrad.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, rosakiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Vi ventet i 40 minutter før servitøren kom til bordet vårt for å ta bestilling.. Vi spurte hva som var dagens 3-retters, det skulle han gå å sjekke. 15 min senere kommer en annen servitør, den første hadde glemt oss. Hun var trivelig og hadde peiling, og vi fikk bestille med det samme. Maten var god, atmosfæren var god og det er et fint og koselig, moderne sted. Håper de skjerper inn servicen og blir flinkere til å se kundene, ellers mister de nok mange besøkende..

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, M33773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2020

Jeg har vært på Famille mange ganger etter at de tok over fra Chez Mathilde, og det som dessverre nesten alltid sitter igjen, er at serveringspersonalet ikke er spesielt hyggelig.

Hva med litt varme, og det å gi inntrykk av at man bryr seg om gjestene?

Man føler seg ikke spesielt velkommen hos Famille, og det er veldig synd, ettersom lokalet og beliggenheten er bra, og maten, konseptet og ellers alt annet, også.

Hvis du har lyst til å bli fint velkommen som gjest, gå heller til Madam Brix, Chef, Ox eller Vårt Hjem.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AnneB354
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Famille Kolonial, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 
Steinkjer, Steinkjer kommune
 

Har du vært i Famille Kolonial? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.