“God hotellfrokost og kveldsbuffet”

Quality Hotel Grand Steinkjer Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 31 Restauranter i Steinkjer
Beskrivelse: Vi ligger i hjertet av en av Norges største jordbrukskommuner og vi har derfor et rikt omland å hente råvarer og produkter fra, både mat og drikke. Dette gir oss en unik mulighet til å utnytte de beste råvarene som sesongene kan by på. Et besøk i vår restaurant passer både for den som vil ha en enkel middag eller for den som vil unne seg noe ekstra.
Anmeldt 4. juli 2022

På gjennomreise nordover valgte vi Grand Hotel. Vi fant ingen fristende spisesteder i byen for middag og valgte å spise middag på hotellet. Det var buffet. Dette var en positiv overraskelse. Gode og ukompliserte retter. Hyggelig betjening. Lokalet er ikke så spennende, men atmosfæren og maten var god og det er mye viktigere.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 214cathrineh

Anmeldt 20. mai 2022

Reiser mye gjennom jobben og spiser på mange forskjellige hoteller gjennom året. Her ble jeg positivt overrasket. Rent og ryddige lokaler, og bra mat både til lunsj og middag. Kommer tilbake. Sunne valg var tilgjengelig.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Cecilie H
Anmeldt 22. april 2022 via mobile enheter

Sjekka inn onsdag kveld på hotellet.
Ble møtt av veldig trivelig betjening.
God buffe som jeg tror de serverer onsdager.
Torsdag fikk jeg en herlig tre retter som jeg må bare skryte av. Asparges med skinke i smørsaus til forrett.
Oksefilet med rotgrønnsaker potetmos toppet med syltet rødløk. Og en god soppsaus. Dessert panakotta. Smask for ei herlig opplevelse.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Wander50398884703
Anmeldt 1. mars 2021

Vi hadde bestilt superior rom med to senger, men fikk romm med dobbelseng som svaiet om en av beboerne snudde seg i søvne. Dette vekket da den andre i senga. Sjekk rommet før innflytting!!
Frokost fra kl. 0700 var av god vanlig standard med flere typer brød å velge mellom. Speilegg og bacon var godt og riktig stekt.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Harald Andreas V
Anmeldt 29. juni 2024

Dato for besøk: juni 2024

Reisende som så på Quality Hotel Grand Steinkjer Restaurant, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune

Har du vært i Quality Hotel Grand Steinkjer Restaurant? Del dine erfaringer!