Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (333)
Filtrer anmeldelser
333 resultater
Vurdering fra reisende
59
99
95
51
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
99
95
51
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 333 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Slit hotell.. seng var ikke komfortabelt, dobbelt seng var egentlig to individuelle seng satt sammen. Frokost var ikke noe spesielt, men greit nok. Derfor synes vi at det er ikke verdt det vi betalte for.
Vi hadde noen veldig varme dager og rommet hadde ikke air conditioner. Da prøvde vi å åpne vindue, men det var mye støy i byen. Det var det verste stedet jeg har vært i Norge i 14 år.
Unngå hvis du kan.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, rosemeryp961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene denne gangen. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her på ferietur. Fellesarealer trenger oppussing. Rommet var bra men manglet kjøleskap, strykejern, vannkoker... lite rom. Sengene var helt ok. Utsikt i en bakgård. Koronafrokost relativt dårlig. Gikk på porsjonstuber. Her kan de lære av kjedehotellebe sine på Mo og Stjørdal. Personalet hyggelig. Frokostvert en koselig mann med kaffe og croissanter

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre. Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

(Hilsen han med kaffe og croissanter)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Ankom hotellet etter en lang kjøretur,hotellet er slitt og gammelt fra første møte! Heisen fungerte ikke riktig,så den humper og gikk!! Ikke greit,hotellrommet er lite,nedslitt og badet bærer preg av mugg,såperester og er veldig lite innbydende! Dobbeltsengen er to enkeltsenger som er skyvd sammen med dårlig madrass og to mindre bekvemme puter!
Vi vurderte å dra,så dårlig er standaren, men etter 12 timer i bil trengte vi søvnen sårt! Taklampen og den ene nattbordslampen fungerte heller ikke!
Vi har betalt alt for dyrt for et utrolig dårlig hotell!
Anbefales ikke!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, madelenewb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene denne gangen. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre. Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Hotellet er altfor dyrt i forhold til dets standard. Kvelende varmt rom i sommervarme. Umulig å sove med vinduet åpent pga et utested på andre siden av gaten, som gir mye støy. Rommet hadde god størrelse, men var tydelig slitt og oppbrukt, spesielt baderom. Byen er kjedelig og har lite å tilby oss reisende. Frokost er helt ok.
Pluss for oss, at de er hundevennlig.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, danjh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Det er leit å høre at oppholdet ikke innfridde forventningene dine. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre. Jeg håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

mvh Team Grand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Dette er det verste hotellet jeg har opplevd i Norge.
Sjekket inn etter en lang arbeidsdag og biltur. Det første som møter meg på badet er skjeggkre/sølvkre. Jeg ble tildelt et nytt rom. La meg til for en liten hvil før middag, men det gikk ikke, for ble helt tett av astma. Kikket da under seng og bak møbler. Hele hotellrommet var fullt av store "hybelkaniner", støv overalt. Da gikk jeg å kansellerte bookingen min, og dro videre til annet hotell. Absolutt ingen beklagelse eller ydmykhet i resepsjonen. Jeg er mye på reise i jobbsammenheng, og elsker Choice-kjeden - men dette var ikke et Choice-verdig hotell. Utrolig skuffet både av hotellet og måten resepsjonisten håndterte det på. Hit drar jeg nok aldri tilbake, selv om jeg er i sona jobbmessig.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Norskfamilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Det er leit å høre at oppholdet ikke innfridde forventningene deres.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingene videre. Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser