Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
eDreams
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (332)
Filtrer anmeldelser
332 resultater
Vurdering fra reisende
59
98
95
51
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
98
95
51
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 332 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Hadde bestilt 1 db- rom og 1 familierom. ved innsjekking ble vi belastet for feil rom. Fikk beskjed om å ordne opp dette selv med differanse av beløpene! Rommet ganske nyoppusset, greit nok, men savnet vannkoker og kaffe/te på rommet! Ingen plass å sette fra seg på bad så toalettmappe måtte settes på gulvet! Åpen bar,- men nesten tomt innhold! Siste kveld var eneste tilbudet å kjøpe ei hel fl rødvin! Utsolgt for både rød og hvitvin i glass, samt øl fra tappekran! Ingen tilbud/aktivitet for barn! Kun et defekt fotballspill i kjelleren! Der kunne det utmerket vært plass til biljard, bordtennis osv...frukost veldig korona preget! Brød m pålegg pakket i plast,- greit nok, men tørt og smakløst! Gikk tomt for rundstykker, croisant, yoghurt 1 time før frukosten ble stengt! Ingen varm buffet! Hyggelig og flinke renholdere, men preg av for lite betjening! Litt trist at hotellet ikke har greid å oppgradere seg som en gang var et meget bra hotell! Mvh utflyttet Steinkjer-bygg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SisselN49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Det er leit å høre at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss dine tilbakemeldinger videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte dobbeltrom for 2 voksne og 1 barn. Dobbeltrommet innebærer 2 enkelt senger som er plassert sammen. Bestillingen ble gjort via booking.com. Når jeg såg hvordan hotellrommet var, gikk jeg tilbake til resepsjonen. Sier seg selv at to voksne og ett barn på 6 år ikke kan sove på 2 enkeltsenger. Fikk inn en ekstra seng som kostet 250kr. Rommet er ganske lite fra før av og ble ganske trangt etter ekstra sengen ble satt inn. Opplevelsen er at personalet er lite behjelpelig ovenfor sine gjester. Fikk avslag på prisen på den ekstra sengen etter jeg har klaget på prisen og hvordan opplevelsen var når vi ble tatt imot. Hotellet er gammelt og trenger sårt en oppgradering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, heidibS4893YB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingene videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Slit hotell.. seng var ikke komfortabelt, dobbelt seng var egentlig to individuelle seng satt sammen. Frokost var ikke noe spesielt, men greit nok. Derfor synes vi at det er ikke verdt det vi betalte for.
Vi hadde noen veldig varme dager og rommet hadde ikke air conditioner. Da prøvde vi å åpne vindue, men det var mye støy i byen. Det var det verste stedet jeg har vært i Norge i 14 år.
Unngå hvis du kan.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, rosemeryp961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene denne gangen. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her på ferietur. Fellesarealer trenger oppussing. Rommet var bra men manglet kjøleskap, strykejern, vannkoker... lite rom. Sengene var helt ok. Utsikt i en bakgård. Koronafrokost relativt dårlig. Gikk på porsjonstuber. Her kan de lære av kjedehotellebe sine på Mo og Stjørdal. Personalet hyggelig. Frokostvert en koselig mann med kaffe og croissanter

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre. Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

(Hilsen han med kaffe og croissanter)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Ankom hotellet etter en lang kjøretur,hotellet er slitt og gammelt fra første møte! Heisen fungerte ikke riktig,så den humper og gikk!! Ikke greit,hotellrommet er lite,nedslitt og badet bærer preg av mugg,såperester og er veldig lite innbydende! Dobbeltsengen er to enkeltsenger som er skyvd sammen med dårlig madrass og to mindre bekvemme puter!
Vi vurderte å dra,så dårlig er standaren, men etter 12 timer i bil trengte vi søvnen sårt! Taklampen og den ene nattbordslampen fungerte heller ikke!
Vi har betalt alt for dyrt for et utrolig dårlig hotell!
Anbefales ikke!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, madelenewb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene denne gangen. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre. Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser