Hilde V
2,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2020via mobile enheter
Stig Y Larsen, General ManagerQuality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. okt. 2021

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.

1.2 km fra Quality Hotel Grand
0.0 km fra Quality Hotel Grand
24.4 km fra Quality Hotel Grand
69.0 km fra Quality Hotel Grand
66.9 km fra Quality Hotel Grand
Fantastisk utsikt fra rommet.
18.6 km fra Quality Hotel Grand
69.9 km fra Quality Hotel Grand
18.8 km fra Quality Hotel Grand
Se flere hoteller i Steinkjer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet og rommet var gammelt og sto ikke til forventningene. Vedlikehold ser ikke ut til å vært gjennomført på 30år..
På rommet var glassene skitne av leppestift fra en tidligere gjest, gulvene og rommene var generelt skitne.
Frokosten var grei nok, men hadde dårlig utvalg av god brødmat og korn til yoghurt.
Vi kommer ikke til å bo her igjen. Dette var ikke godt nok!

1  Takk, R7130ZFlisah
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2021

Anmeldt 21. juli 2020

Pluss: Hyggelig personale, grei frokost. Fin plassering ved jernbanen. Minus: Slitt og lite trivelig rom. Mye bråk fra gaten om natten. Elendig dusj. Ubrukelig hårføner. Hotellet trenger virkelig en oppgradering.

Takk, Roadtrip20200

Anmeldt 13. juli 2020

Hadde bestilt 1 db- rom og 1 familierom. ved innsjekking ble vi belastet for feil rom. Fikk beskjed om å ordne opp dette selv med differanse av beløpene! Rommet ganske nyoppusset, greit nok, men savnet vannkoker og kaffe/te på rommet! Ingen plass å sette fra seg på bad så toalettmappe måtte settes på gulvet! Åpen bar,- men nesten tomt innhold! Siste kveld var eneste tilbudet å kjøpe ei hel fl rødvin! Utsolgt for både rød og hvitvin i glass, samt øl fra tappekran! Ingen tilbud/aktivitet for barn! Kun et defekt fotballspill i kjelleren! Der kunne det utmerket vært plass til biljard, bordtennis osv...frukost veldig korona preget! Brød m pålegg pakket i plast,- greit nok, men tørt og smakløst! Gikk tomt for rundstykker, croisant, yoghurt 1 time før frukosten ble stengt! Ingen varm buffet! Hyggelig og flinke renholdere, men preg av for lite betjening! Litt trist at hotellet ikke har greid å oppgradere seg som en gang var et meget bra hotell! Mvh utflyttet Steinkjer-bygg

Takk, SisselN49
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Det er leit å høre at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss dine tilbakemeldinger videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte dobbeltrom for 2 voksne og 1 barn. Dobbeltrommet innebærer 2 enkelt senger som er plassert sammen. Bestillingen ble gjort via booking.com. Når jeg såg hvordan hotellrommet var, gikk jeg tilbake til resepsjonen. Sier seg selv at to voksne og ett barn på 6 år ikke kan sove på 2 enkeltsenger. Fikk inn en ekstra seng som kostet 250kr. Rommet er ganske lite fra før av og ble ganske trangt etter ekstra sengen ble satt inn. Opplevelsen er at personalet er lite behjelpelig ovenfor sine gjester. Fikk avslag på prisen på den ekstra sengen etter jeg har klaget på prisen og hvordan opplevelsen var når vi ble tatt imot. Hotellet er gammelt og trenger sårt en oppgradering.

Takk, heidibS4893YB

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingene videre.

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Slit hotell.. seng var ikke komfortabelt, dobbelt seng var egentlig to individuelle seng satt sammen. Frokost var ikke noe spesielt, men greit nok. Derfor synes vi at det er ikke verdt det vi betalte for.
Vi hadde noen veldig varme dager og rommet hadde ikke air conditioner. Da prøvde vi å åpne vindue, men det var mye støy i byen. Det var det verste stedet jeg har vært i Norge i 14 år.
Unngå hvis du kan.

1  Takk, rosemeryp961

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene denne gangen. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingen videre.