Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Trip.com
USD 166
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 166
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (327)
Filtrer anmeldelser
327 resultater
Vurdering fra reisende
58
96
94
50
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
96
94
50
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 327 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rommene er slitne, og badet er utdatert. Det var ikke ventilasjon på rommene så man var helt nødt til å sove med vinduene åpne. Våknet kl 07 av at de begynte å bygge på bygget ved siden av! Eneste som drar det opp var frokosten. Her var det er greit utvalg av forskjellige pålegg og brød.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet og rommet var gammelt og sto ikke til forventningene. Vedlikehold ser ikke ut til å vært gjennomført på 30år..
På rommet var glassene skitne av leppestift fra en tidligere gjest, gulvene og rommene var generelt skitne.
Frokosten var grei nok, men hadde dårlig utvalg av god brødmat og korn til yoghurt.
Vi kommer ikke til å bo her igjen. Dette var ikke godt nok!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, R7130ZFlisah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Pluss: Hyggelig personale, grei frokost. Fin plassering ved jernbanen. Minus: Slitt og lite trivelig rom. Mye bråk fra gaten om natten. Elendig dusj. Ubrukelig hårføner. Hotellet trenger virkelig en oppgradering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Roadtrip20200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Hadde bestilt 1 db- rom og 1 familierom. ved innsjekking ble vi belastet for feil rom. Fikk beskjed om å ordne opp dette selv med differanse av beløpene! Rommet ganske nyoppusset, greit nok, men savnet vannkoker og kaffe/te på rommet! Ingen plass å sette fra seg på bad så toalettmappe måtte settes på gulvet! Åpen bar,- men nesten tomt innhold! Siste kveld var eneste tilbudet å kjøpe ei hel fl rødvin! Utsolgt for både rød og hvitvin i glass, samt øl fra tappekran! Ingen tilbud/aktivitet for barn! Kun et defekt fotballspill i kjelleren! Der kunne det utmerket vært plass til biljard, bordtennis osv...frukost veldig korona preget! Brød m pålegg pakket i plast,- greit nok, men tørt og smakløst! Gikk tomt for rundstykker, croisant, yoghurt 1 time før frukosten ble stengt! Ingen varm buffet! Hyggelig og flinke renholdere, men preg av for lite betjening! Litt trist at hotellet ikke har greid å oppgradere seg som en gang var et meget bra hotell! Mvh utflyttet Steinkjer-bygg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SisselN49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Det er leit å høre at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss dine tilbakemeldinger videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

P.S. fra 15. juli får vi lov til å servere ekte frokostbuffet igjen - og det gleder vi oss til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte dobbeltrom for 2 voksne og 1 barn. Dobbeltrommet innebærer 2 enkelt senger som er plassert sammen. Bestillingen ble gjort via booking.com. Når jeg såg hvordan hotellrommet var, gikk jeg tilbake til resepsjonen. Sier seg selv at to voksne og ett barn på 6 år ikke kan sove på 2 enkeltsenger. Fikk inn en ekstra seng som kostet 250kr. Rommet er ganske lite fra før av og ble ganske trangt etter ekstra sengen ble satt inn. Opplevelsen er at personalet er lite behjelpelig ovenfor sine gjester. Fikk avslag på prisen på den ekstra sengen etter jeg har klaget på prisen og hvordan opplevelsen var når vi ble tatt imot. Hotellet er gammelt og trenger sårt en oppgradering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, heidibS4893YB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Jeg beklager at oppholdet ikke innfridde forventningene. Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss tilbakemeldingene videre.

Jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser