Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 164
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Hotels.comUSD 152
CheapTicketsUSD 152
eDreamsUSD 164
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (326)
Filtrer anmeldelser
326 resultater
Vurdering fra reisende
58
96
93
50
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
96
93
50
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 326 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

Hotellet gir et moderne uttrykk i det man kommer inn i resepsjonen og der stopper det. I det man sjekker inn og får utdelt nøkkelkort( hullkort) som stammer fra 1980- tallet begynner man å skjønne tegninga. Badene ser ikke ut til ha blitt gjort noe særlig med siden hotellet var bygget, gammel lukt sitter i veggene og vinduene var trøblete å få opp og ikke vasket, sengeskjørtet var hullete og slitt. Det så ikke ut til at gangene i hotellet var støvsuget på en stund. Dårlig med parkeringsplasser. Vi måtte parkere på togstasjonen. Frokosten var topp og de ansatte gjorde så godt de kunne, tror de må få mye klager på rommene/ standard. Prisen står ikke i stil med hotellets standard. Ikke mye ‘Grand’ med Quality Grand hotel Steinkjer.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Olsenbanden4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Hotellet er fryktelig slitt og det dårligste vi noensinne har bodd på og vi har bodd på mange hotellet. Hadde rom ut mot en bakgård, dårlig luft og ingen mulighet for lufting da vinduet ikke kunne åpnes.
Frokosten var elendig som bestod av brødskiver innpakket i plast, små kaviartuber, porsjonsbeger med syltetøy og kokt egg og that’s it så det var en elendig løsning på grunn av korona.
Uten tvil kommer vi aldri mer til og bo der! I tillegg var de det dyreste hotellet på turen vår.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 563gunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Slitent hotell der lukten av gammel moro sitter i veggene. Skranglete heiser. Greie rom, men ingen kaffe eller toalettartikler på rommene. Hadde rom mot bakgården og ble vekket kl 05.30 av ansatte som skramlet med søppel og varer. Hyggelig betjening i resepsjonen og helt standard frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, LGunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Var litt nervøs for dette hotellet etter negativ omtale, men ble positivt overrasket. Ja hotellet trenger en oppussing og modernisering, men det har positive sider også. Gode senger, rene rom og en veldig hyggelig betjening både i resepsjon, renhold og frokost. Frokosten var som på alle andre quality hotell veldig bra. Hadde noen få parkeringer utenfor hotellet ellers mye parkering i byen. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rommene er slitne, og badet er utdatert. Det var ikke ventilasjon på rommene så man var helt nødt til å sove med vinduene åpne. Våknet kl 07 av at de begynte å bygge på bygget ved siden av! Eneste som drar det opp var frokosten. Her var det er greit utvalg av forskjellige pålegg og brød.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser