Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 144
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 156
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (333)
Filtrer anmeldelser
333 resultater
Vurdering fra reisende
59
99
95
51
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
99
95
51
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 333 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på to Clarion-hotell på denne reisen og tenkte at Quality Hotel Grand i Steinskjer skulle ha en lignende standard. Men dengang ei! Bygningen, korridorene, heisen, rommene føles som en gammel muggen kontorbygning fra 1980-tallet. Det er grelt og ukoselig, det lukter mugg i resepsjonen og oppover i gangene. Bygningen bør nok rives, ikke bare restaureres. Rommene var ukoselige (tidligere kontorer omgjort til hotellrom?), gardinene ødelagte og badet var akkurat som i 1980. Beige dusj, beige føhner og gule gamle fliser. På Clarion har de Happy Buddha såper fra Rituals, her hadde de Lux fra 80-tallet. Det var veldig varmt om natten, ingen lufting, og vi fikk ikke sove.
Selv om rengjøringen var bra, frokosten hadde mange sorter og betjeningen gjorde litt beste, så er dette hotellet IKKE verdt nesten samme pris som Clarion-hotellene. Det burde kostet minst halvparten.
Jeg kunne ikke komme meg fort nok ut derfra! Bygningen bør ikke brukes til hotell. Æsj.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GMFH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei,

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Hotellet gir et moderne uttrykk i det man kommer inn i resepsjonen og der stopper det. I det man sjekker inn og får utdelt nøkkelkort( hullkort) som stammer fra 1980- tallet begynner man å skjønne tegninga. Badene ser ikke ut til ha blitt gjort noe særlig med siden hotellet var bygget, gammel lukt sitter i veggene og vinduene var trøblete å få opp og ikke vasket, sengeskjørtet var hullete og slitt. Det så ikke ut til at gangene i hotellet var støvsuget på en stund. Dårlig med parkeringsplasser. Vi måtte parkere på togstasjonen. Frokosten var topp og de ansatte gjorde så godt de kunne, tror de må få mye klager på rommene/ standard. Prisen står ikke i stil med hotellets standard. Ikke mye ‘Grand’ med Quality Grand hotel Steinkjer.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Olsenbanden4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei,

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Hotellet er fryktelig slitt og det dårligste vi noensinne har bodd på og vi har bodd på mange hotellet. Hadde rom ut mot en bakgård, dårlig luft og ingen mulighet for lufting da vinduet ikke kunne åpnes.
Frokosten var elendig som bestod av brødskiver innpakket i plast, små kaviartuber, porsjonsbeger med syltetøy og kokt egg og that’s it så det var en elendig løsning på grunn av korona.
Uten tvil kommer vi aldri mer til og bo der! I tillegg var de det dyreste hotellet på turen vår.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 563gunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei,

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Slitent hotell der lukten av gammel moro sitter i veggene. Skranglete heiser. Greie rom, men ingen kaffe eller toalettartikler på rommene. Hadde rom mot bakgården og ble vekket kl 05.30 av ansatte som skramlet med søppel og varer. Hyggelig betjening i resepsjonen og helt standard frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, LGunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei,

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss,

Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre. (To nye gjesterheiser er installert våren 2021)

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Var litt nervøs for dette hotellet etter negativ omtale, men ble positivt overrasket. Ja hotellet trenger en oppussing og modernisering, men det har positive sider også. Gode senger, rene rom og en veldig hyggelig betjening både i resepsjon, renhold og frokost. Frokosten var som på alle andre quality hotell veldig bra. Hadde noen få parkeringer utenfor hotellet ellers mye parkering i byen. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei,

Takk for fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss,

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser