lise
Anmeldelse av Quality Hotel Grand
1,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Stig Y Larsen, Daglig lederQuality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2022
Hei,

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.
Hovedbilde
1.0 km fra Quality Hotel Grand
18.5 km fra Quality Hotel Grand
1.0 km fra Quality Hotel Grand
Føllingstua camping by the lake Snåsavatnet.
11.4 km fra Quality Hotel Grand
Vi bodde to netter i ett romsleilighet på hotellet juli 2020. Fint rom med stort kjøleskap og vask. Glass og bestikk må man ha med selv. Omgivelsene rundt er flotte, særlig om en liker å spille fotball, fresbeegolf og tennis. Eller jogge en tur. Fin spasertur ned til sentrum hvor det er puber og spisesteder. Badevannet har en fin temperatur, både på bystranda, eller kjøre ut til Paradisbukta eller hoøya. Lade elbil er rimelig og lett å gjøre ovenfor friidrettsbanen, 200 meter unna.
1.3 km fra Quality Hotel Grand
Steinkjer!
0.1 km fra Quality Hotel Grand
Hjelle hotel
13.9 km fra Quality Hotel Grand
Hovedsoverommet har panoramautsikt over Borgenfjorden og Inderøy. Med en seng som er 210x200 kan du selv velge hvilken vei du ønsker å sove.
14.9 km fra Quality Hotel Grand
Se flere hoteller i Steinkjer
Anmeldt 27. juli 2022

Hotellet bar nok preg av at det ikkje var bygt i går. Men rommet var reint. Mottaking i resepsjon av en hyggelig person. Aftensbuffet var topp, og variert. Men som alle andre stader glimra tilbod for folk med diabetes med sitt fråver. Veit ikkje grunnen, for folk med cøliaki og gluteninntoleranse vil oftast finne eit kvart Dette sakna eg som sagt. Frokosten var blant dei bedre av dei hotella eg bodde på under min tur. Men mitt råd: Tenk diabetes.
Rolf Nerhus

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, RolfN341
Stig Y Larsen, Daglig leder på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss,
Velkommen tilbake en annen gang.

Anmeldt 24. mai 2022 via mobile enheter

Grufull standard med kjempegammelt rom, med klorrester og rosa fuger i dusjen, skittent vindu med tunge, støvete gardiner og svært lite innbydende interiør. Lukter gammelt og urent når du kommer inn på rommet. Service hyggelig og frokosten var ok (til tross for dårlig kaffeutvalg), men det hjelper ikke når du føler deg svindlet for at du betaler over 1000kr for gammel og sliten motell-standard.

Romtips: Ikke bo her
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 1zzyh
Stig Y Larsen, Daglig leder på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2022

Hei,

Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Anmeldt 2. april 2022 via mobile enheter

I første etasje var det veldig moderne og fancy, i trappene var det litt mer gammeldags og det var hullkort som jeg først ikke skjønte hva var. Rommet var antikt men fint. På et rom er det to senger men du kan få en sammenleggbar seng i tillegg. :)

Romtips: Det er faste tider for frokost.
Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Inspire57900757845
Stig Y Larsen, Daglig leder på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hei,

Takk for fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss.

Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Har bodd på dette hotellet mange ganger og kan absolutt anbefale det. Hyggelig betjening og grei pris etter standarden. Rommet jeg fikk denne gangen var av de større og nyere. Frokost bufet er innholdsrik og innbydende. Parkering rett ved ute på gaten

Dato for oppholdet: september 2021
1  Takk, alfmagne
Stig Y Larsen, General Manager på Quality Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2021

Hei,

Takk for fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss.

Anmeldt 21. august 2021

Utmerket service fra Bjarne, flott hotell med trivelige omgivelser. Bjarne gjør en knakanes god jobb bak disken♥️ Dette er en flott ansatt med et stort hjerte♥️ Veldig fornøyd med opplevelsen!! Her kommer jeg definitivt tilbake. Håper Bjarne blir her lenge! Veldig god service fra andre ansatte også!

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, saksayeah

Hei,

Takk for super tilbakemelding etter oppholdet hos oss.