Gammelt, ikke veldig innbydende. Her trengs det skikkelig oppussing! Badet var et ekstremt trist syn! Syntes dette ikke er verdig denne kjeden. Skikkelig skuffet. Det hjelper lite at resepsjonisten er hyggelig.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vis mindreHei,
Beklager dine forventninger ikke ble innfridd under ditt opphold hos oss.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre.
Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.
Hotellet bar nok preg av at det ikkje var bygt i går. Men rommet var reint. Mottaking i resepsjon av en hyggelig person. Aftensbuffet var topp, og variert. Men som alle andre stader glimra tilbod for folk med diabetes med sitt fråver. Veit ikkje grunnen, for folk med cøliaki og gluteninntoleranse vil oftast finne eit kvart Dette sakna eg som sagt. Frokosten var blant dei bedre av dei hotella eg bodde på under min tur. Men mitt råd: Tenk diabetes.
Rolf Nerhus
Takk for tilbakemelding etter oppholdet hos oss,
Velkommen tilbake en annen gang.
Grufull standard med kjempegammelt rom, med klorrester og rosa fuger i dusjen, skittent vindu med tunge, støvete gardiner og svært lite innbydende interiør. Lukter gammelt og urent når du kommer inn på rommet. Service hyggelig og frokosten var ok (til tross for dårlig kaffeutvalg), men det hjelper ikke når du føler deg svindlet for at du betaler over 1000kr for gammel og sliten motell-standard.
Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.
I første etasje var det veldig moderne og fancy, i trappene var det litt mer gammeldags og det var hullkort som jeg først ikke skjønte hva var. Rommet var antikt men fint. På et rom er det to senger men du kan få en sammenleggbar seng i tillegg. :)
Hei,
Takk for fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss.
Vi ønsker deg velkommen tilbake en annen gang.
Har bodd på dette hotellet mange ganger og kan absolutt anbefale det. Hyggelig betjening og grei pris etter standarden. Rommet jeg fikk denne gangen var av de større og nyere. Frokost bufet er innholdsrik og innbydende. Parkering rett ved ute på gaten
Hei,
Takk for fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss.
Vi ønsker deg velkommen tilbake en annen gang.
Thermostat til baderommet fungerer ikke.
Radiatorn på romme fungerer ikke.
Det tar fem minutter for vannet å bli varmt, både i vasken og i dusjen.
Når jeg gir beskjed, får jeg et klesstativ som jeg må frakte opp i fjerde, henge mine dyvåte klær på, for så å frakte disse ned i lobbyen forran andre gjester.
Jeg jobber ikke her, faktummet er at jeg betaler for å gi meg selv jobb og et minimun av komfort.