Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
Priceline
eDreams
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
217 resultater
Vurdering fra reisende
71
91
39
9
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
91
39
9
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 217 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021

Vi har overnattet mange ganger på Best Western Tingvold Park. Har alltid blitt mottatt positivt og gitt god service selv ved anskomst etter midnatt. Stemningen og spesielt de ekstra måltidene skaper en unik opplevelse. Vi er glade hver gang vi har vært på Tingvold Park i Steinkjer.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, kjelloe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Generøs og hyggelig service fra A til Å. Godt renhold og god mat. Bestilte direkte til hotellet og fikk pakke med middags buffet og frokost, alt meget bra! Da jeg ba om vann til vannflasker ved avreise, fikk jeg spørsmål om jeg ønsket isbiter. Ekstraservice i denne varmen. Anbefales!

Romtips: God parkering!
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EsGor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell, fine rom, hyggelig betjening Kaffe/ te er gratis og man kan steke seg vafler i resepsjonen. God frokost og de tilbyr også kveldsbuffe inkludert i prisen . Trivelig hage og gratis parkering ved hotellet. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mobile43733009696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Vi var her i fjor på samme tid og hadde ikke så store forventninger. Rommet var rent og pent- men det som imponerte oss mest var kveldsmaten!! Det var et utrolig stort utvalg av varm- og kaldmat, supper, salater og til og med reinsdyrhjerter!!! Vi ble meget imponert, og booket derfor her igjen i år. Dessverre ble vi ganske skuffet.. det var mye mindre utvalg og til hovedrett ble det servert svineknoker på størrelse større enn store lammeskanker. De var så store at det faktisk ikke fristet å smake. Det var to desserter; karamellkrem med peanøtter eller karamellpudding. Synd for de som ikke er så glad i karamell.. hva med en fruktsalat eller jordbær som det er sesong for? Vet det har/ er pandemi- men dette var skuffende.

Romtips: Bra med parkering
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Camper48294921769
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021

Det beste jeg kan si om dette oppholdet er at maten var god. Rommet var lite tiltalende, følte jeg var tilbake på folkehøyskole på 70-tallet. Sengen var så hard at jeg våknet flere ganger i løpet av natten fordi jeg lå vondt. Putene var steinharde. Jeg var også plaget av røyklukt på rommet (ventilasjonsanlegget???). Velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Sig F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser