Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
eDreams
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
217 resultater
Vurdering fra reisende
71
91
39
9
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
91
39
9
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 217 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Her får du god service! Mange parkeringsplasser, stille og fredelig, god mat og hyggelig betjening. Kveldsmat inkludert i prisen! Kort vei til sentrum. Anbefales på det varmeste hvis du skal overnatte på Steinkjer. Rommet vi var på helt ok standard

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Astrid O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Oppussede rom, noe slitte korridorer og fellesarealer, og veldig slitte bad.
Hyggelig personale, god mat og positivt med kveldsbuffet. Hyggelig hage med sitteplasser. Minus: veldig hard seng, kloakklukt på rommet/badet, toalett som bråket høyt og lenge etter nedskylling, samt høy pris sammenlignet med andre hoteller med nyere standard.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Isdronningen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Vi har overnattet mange ganger på Best Western Tingvold Park. Har alltid blitt mottatt positivt og gitt god service selv ved anskomst etter midnatt. Stemningen og spesielt de ekstra måltidene skaper en unik opplevelse. Vi er glade hver gang vi har vært på Tingvold Park i Steinkjer.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, kjelloe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Generøs og hyggelig service fra A til Å. Godt renhold og god mat. Bestilte direkte til hotellet og fikk pakke med middags buffet og frokost, alt meget bra! Da jeg ba om vann til vannflasker ved avreise, fikk jeg spørsmål om jeg ønsket isbiter. Ekstraservice i denne varmen. Anbefales!

Romtips: God parkering!
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EsGor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell, fine rom, hyggelig betjening Kaffe/ te er gratis og man kan steke seg vafler i resepsjonen. God frokost og de tilbyr også kveldsbuffe inkludert i prisen . Trivelig hage og gratis parkering ved hotellet. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mobile43733009696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser