Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Steinar N
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.2 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Uteområdet
Lol.travel
    2.1 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 350
    • Priceline
    21.1 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 268
    • Priceline
    25.6 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Familyroom
    Hotels.com
    Bli belønnet med One Key
    • eDreams
    • Expedia.com
      kr 1 565
    • Agoda.com
    25.8 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 2 138
    kr 2 091
    Fullt refunderbart
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Algotels
    32.3 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    69.4 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Steinkjer
    Anmeldelser (234)
    Filtrer anmeldelser
    234 resultater
    Vurdering fra reisende
    81
    94
    41
    9
    9
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    81
    94
    41
    9
    9
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    2833 av 234 anmeldelser
    Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

    Her får du god service! Mange parkeringsplasser, stille og fredelig, god mat og hyggelig betjening. Kveldsmat inkludert i prisen! Kort vei til sentrum. Anbefales på det varmeste hvis du skal overnatte på Steinkjer. Rommet vi var på helt ok standard

    Dato for oppholdet: august 2021
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Astrid O
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. august 2021

    Oppussede rom, noe slitte korridorer og fellesarealer, og veldig slitte bad.
    Hyggelig personale, god mat og positivt med kveldsbuffet. Hyggelig hage med sitteplasser. Minus: veldig hard seng, kloakklukt på rommet/badet, toalett som bråket høyt og lenge etter nedskylling, samt høy pris sammenlignet med andre hoteller med nyere standard.

    Dato for oppholdet: august 2021
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
    Takk, Isdronningen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. august 2021

    Vi har overnattet mange ganger på Best Western Tingvold Park. Har alltid blitt mottatt positivt og gitt god service selv ved anskomst etter midnatt. Stemningen og spesielt de ekstra måltidene skaper en unik opplevelse. Vi er glade hver gang vi har vært på Tingvold Park i Steinkjer.

    Dato for oppholdet: juli 2021
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
    Takk, kjelloe
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

    Generøs og hyggelig service fra A til Å. Godt renhold og god mat. Bestilte direkte til hotellet og fikk pakke med middags buffet og frokost, alt meget bra! Da jeg ba om vann til vannflasker ved avreise, fikk jeg spørsmål om jeg ønsket isbiter. Ekstraservice i denne varmen. Anbefales!

    Romtips: God parkering!
    Dato for oppholdet: juli 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, EsGor
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

    Veldig trivelig hotell, fine rom, hyggelig betjening Kaffe/ te er gratis og man kan steke seg vafler i resepsjonen. God frokost og de tilbyr også kveldsbuffe inkludert i prisen . Trivelig hage og gratis parkering ved hotellet. Vi kommer tilbake.

    Dato for oppholdet: juni 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Mobile43733009696
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser