Stille med usjenert beliggenhet. Veldig fin hage som det er veldig fint å sitte ute i en varm sommerkveld med noe godt i glasset, eller kanskje bare ta desserten utendørs?
God og gratis parkering. Har ikke el-bil, men det er mange ladere der.
Mulighet for å ordne seg kaffe og steke seg vafler.
Hotellet har bevart gammel stil. Ikke høy standard, men helt ok. Veldig lytt i huset. Store rom og med gode senger. Var veldig varmt da vi var der sist og da var det godt med vifte på rommet.
Prisen er ikke spesielt billig til sammenligning med andre hotell, men om en benytter seg av kveldsmaten og ikke kjøper seg annen middag så tror jeg likevel en kommer godt ut av det prismessig.
Kveldsmaten består av noen hjemmelagede varmretter, både i form av norsk husmannskost (eksempel fårefrikasse) og internasjonale retter (eksempel chili con carne). Ellers koldtbord med variert utvalg og mye hjemmelaget (eks laks, skinke, ost, leverpostei, div spekepølser og skinke, potetsalat og salat). I tillegg hjemmelaget dessert (eks karamellpudding). Kanskje ikke veldig «eksklusivt» i noens øyne, men jeg synes det er mer enn bra nok og hva er vel mer eksklusivt enn hjemmelagede retter?
For de som liker øl vil jeg absolutt anbefale det lokale ølet du får kjøpt her som er fra Inderøy Gårdsbryggeri. Her er noe for enhver smak. Jeg liker alltid å prøve lokalt øl på de stedene jeg besøker, og da fra små leverandører. Anbefales.
Har aldri opplevd sure miner av betjeningen. De har vært både hyggelig og serviceminded alle gangene jeg har vært der.
Kommer igjen.