gretet66
1.2 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
70.0 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
25.6 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
67.9 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
Magisk plass og rom. Fantastisk god mat. Meget god service. Anbefales!
19.4 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
69.6 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
19.6 km fra Best Western Tingvold Park Hotel
Se flere hoteller i Steinkjer
Anmeldt 28. juli 2023

Fint hotell. Gode senger, trivelig personale og god service. Vi kom forseint til kveldsbuffeen. Men fikk masse påsmurt mat ved ankomst. Store romslige rom og godt egnet for å ta med hund. Store grøntarealer på utsiden og god parkeringsmuligheter. Litt i utkanten av sentrum, så ingen støy

Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, tjorven2023
Anmeldt 27. juni 2023

Fint hotell med gratis parkeringsplass. Prisen på en overnatting er akseptabel, da det inngår både frokost og kveldsmat. Maten var hjemmelaget og det var mange ulike sorter for enhver gane. Hotellet ligger nært sentrum av Steinkjer.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Annelivon
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

God plass til parkering, god mat både til kvelds, vaffel og frokost, hyggelig betjening og gode rom.
Ligger fint til med utsikt utover fjorden i et rolig område. Også en tilstøtende hage.
Mange trapper og ganger men alt i alt et hyggelig sted som trygt kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, Seter
Anmeldt 19. mai 2023

Veldig hyggelig og imøtekommende personale. Imponerende buffetmiddag i behagelig lokale. Fine omgivelser og kort vei til sentrum. Stille om natten. Vi sover godt her. Vi har hatt med barnebarn som elsket å steike vafler her!

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Road64842023
Anmeldt 5. mai 2023

Flott hotell med tradisjoner, middagsbufe frem til kl. 2130 om kvelden, nydelig kortreist og egenprodusert mat. store rom, hurtige svar på meldinger jeg sendte til hotellet. rent og pent, hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, ted965