Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkelt og greit!”
Anmeldelse av Orion

Orion
Vurdert som nr. 8 av 21 Restauranter i Steinkjer
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste middag her i går, i forbindelse med overnatting i Steinkjer. Det var mye folk på restauranten, men vi fikk plass ute. Vi bestilte maten inne, fikk servert mat ganske fort ute ved bordet. Betjeningen var hyggelige, og maten var god.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 69 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte mat til både voksne og barn. Var veldig skuffet over maten til det minste barnet. Men pizzaen var god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pasta med fløtesaus og er egentlig imponert over at det går an å lage så smakløs mat,,ble egentlig mer imponert over hvor «lakserende» effekt den hadde og har nå sittet på do veeldig mange ganger siden i går.
Vil tro det er et topp valg om man ønsker å gå ned i vekt eller føler seg forstoppet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Morten-superstar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

vi feiret 19 års dagen til en av guttene våre.. vi var 14 stk tilbords og kjøpte pizza. servicen var upåklagelig, pizzaen smakte utsøkt og alle ble mette, vi fikk kaffe inkludert i måltidet

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Orion er plassen vi tyr oftest til når det kjem til rask mat i travel kvardag. Pizzaene er gode og utvalget stort.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, 886elmad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Orion, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 

Har du vært i Orion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.