Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle av en restaurant”

Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer
Vurdert som nr. 3 av 22 Restauranter i Steinkjer
Prisklasse: USD 23 - USD 56
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018

Liten, intim og vel ansett sushi-restaurant flott beliggende ved sjøkanten litt utenfor sentrum. Uteservering når været tillater det (under vanntette solseil). Innbydende lokale, lekre, profesjonelle servitører og spennende, velsmakende og flott anrettet mat. Noe begrenset tilbud av ikke-sushi, men man går jo ikke hit for å spise hamburger. Hovedproduktet er sushi, og det behersker de til gagns. Spennende at maten tilberedes i lokalet du spiser den i. Prisene er akseptable. Anbefaler tempura-salaten!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 89eivinda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 61 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Tipptopp service, mat og drikke.
Masse god sushi samt andre diggbare småretter, gjør at man får en smakfull matopplevelse Steinkjer. Søte fristelser til dessert kan også anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Mintage imponerer. Jeg har spist mye sushi i forskjellige deler av verden, og denne er blandet de aller beste

Dato for besøk: juni 2018
Takk, GuriM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Var her i går, service har endret seg til det bedre enn det var for en tid tilbake. Denne gangen god service. Imøtekommende og hyggelig. Kjøpte to «middag» en hot/cold og en cold. Samt andre i slektsprogram valgte å komponere selv. Maten kom forholdsvis raskt, maten var god. I tillegg til at maten var god la det godt til rette for en med glutenallergi. Fikk bestille mye av det samme som stod på menyen med noen unntak.

Til og med desserten fikk de laget og tilrettelagt for en med glutenallergi. Den desserten de har er bare helt fantastisk. Spesielt smørkaramellen.

Så anbefaler på nytt denne plassen - verdt et besøk, kanskje en nydelig sommerdag der man kan sitte på uteserveringen nede ved sjøen å nyte god mat å god drikke.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Brekk1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og service, trivelig lokale, rent og pent. Spiste sushi og kyllingfilet. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, arnthenrika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 
Steinkjer, Steinkjer kommune
Steinkjer, Steinkjer kommune
 

Har du vært i Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din