“Fra restaurant til takeaway”

Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer
Vurdert som nr. 3 av 31 Restauranter i Steinkjer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Tidligere var dette en restaurant med god service, kompetent betjening og hyggelig atmosfære. Nå er det et tsleeaway-foretak der man som restaurantgjest sitter midt i køen av folk som skal hente mat for å ta med hjem. Maten er god, men nytes best hjemme. Det er trist med tanke på den flotte beliggenheten som stedet kan skolte med.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Bjørg H

Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Har atter en gang opplevd fantastisk mat og service på Mintage.
Spiste middag Hot/Cold og en i gruppen spiste gårdskylling. All maten ble raskt levert. Fersk og god mat.
En av Norges (om ikke den beste) Sushiplassen i landet.
Så anbefaler fortsatt denne plassen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Brekk1
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og service! Sushien var fersk og spennende og servitøren var aldri langt unna, og veldig hyggelig! De toppet det hele med å spandere en nydelig dessert på oss. Det er sjelden jeg forlater en restaurant og er så fornøyd. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2019
Takk, matiasamundsen
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Steinkjers desidert beste sushi restaurant. Bedre får du ingen anna plass. Finnes også fritert mat til skeptikerne.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, 886elmad
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Vi kom til Mintage klokken 22:01 og fikk beskjed om at vi var 1 min for sene for å bestille mat. Opplevde ikke god service slik som flere andre skriver her.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 952fredrik

Reisende som så på Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer, så også på

Steinkjer, Steinkjer kommune

Har du vært i Mintage Sushi & Asian Dining - Steinkjer? Del dine erfaringer!