Ikke spennende men trivelig, god service og ok mat. Typisk lokal resturant med stor meny med noe for alle
10–14 av 30 anmeldelser
Vi bestilte 1 medium pizza, 2 kebab og en pastarett. Kebaben var god, ikke mer enn det. Pizzaen som forventet helt grei og pastaen forbausende god. Alt i alt akkurat det man kan forvente på et slikt sted. Vi kommer tilbake, kanskje mest fordi beliggenheten er så grei for oss. Betjeningen er veldig trivelig.
Servitøren var rask og hadde stålkontroll.
Maten var god og kom fort og vi var veldig overrasket over at det skulle være så godt. Anbefaler pasta her.
Veldig gode pizza og hamburgertallerken
Vi bestiller som regel fra capri, når vi skal ha pizza.
Fin atmosfære i restauranten.
Hyggelige servitører
En sen hverdag i august, lite folk.
Hyggelig og proff mottakelse.
JEG er pizza-vant, laget mange selv, og bestiller litt ukonvensjonelt.
Men, se det, det var ingen som helst problemer med å bestille noe som ikke sto på menyen. Raskt og greit servert, og VELDIG god pizza.
Kald lessk i pene glass, kurant pris på vin.
I det hele tatt fant jeg ingenting å utsette - og, betjeningen var hyggelige selv om de måtte purre oss gjentatte ganger, da de etter hvert hadde stengt - og vi fortsatt satt der... :-)
Veldig bra på alle måter.