Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ut til bymarka på 20min.

Tok Gråkallbanen til Lian for å gå tur i bymarka. Genial og enkel transport med fin utsikt. Enkelt... les mer

Anmeldt 2. mars 2020
fiolv
,
Namsos, Norge
Fra byen og ut i naturen

Banen starter i sentrum og går gjennom sjarmerende bydelen Sanden og Hospitalsøkkan, videre... les mer

Anmeldt 5. november 2019
travelmann3
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 59 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 52,38
Mer informasjon
fra USD 186,23
Mer informasjon
fra USD 43,37
Mer informasjon
fra USD 66,93
Mer informasjon
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
40
17
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
17
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 59 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018

En trikketur gjennom barndommens minner. Koselig å få se igjen de stedene en husker fra yngre år. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, GlassMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018

Gråkaillbanen har vi aldri vært med før. Men god tid på lørdag formiddag gjorde at vi valgte å prøve. Trikken som sirklet seg oppover mot Lian restaurant og Lian vannet ga en følelse av reise tilbake i tid. Gammel innredning i trikken, samt en kort gåtur opp til Lian restauranten og omgivelsen rundt på området ga en avslappet stemning. Bare synd at restauranten var sommerstengt :( Spennende å se byen fra en annen vinkel enn tidligere. Det var også innsmett av kreative innslag langs banen, hvor blant annet Donald Duck lunsjet på et av takene oppover. Kanskje en guide kunne gjort opplevelsen enda rikere+

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Terje Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Siste rest av Trikk i Trondheim, skal man opp på byåsen, ugla, kyvannet eller til Lian finnes det ikke mye bedre måte å komme seg dit på. I tillegg er det den aller beste måten å løse kollektiv trafikk på!

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, BorgarT1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

Er du på tur i Trondheim bør du sette av tid til en tur med trikken til Lian. En meget koselig tur der du får sett noe av Trondheim fra en litt annen side og som går litt utenom den vanlige turistruta. Sett av en par-tre timer og kombiner turen med en kaffe og noe å bite i på Lian restaurant så kan dette bli noe du vil huske i lang tid fremover. Anbefales virkelig.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

En flott trikketur fra sentrum til bymarka.Fin utsikt over byen og vakker natur ved endeholdeplassen.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, MorfarJon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser