“Svært skuffet”

Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Anmeldt 19. juni 2023

Er nok den dårligste burgeren jeg har spist. En BBQ burger dynket med en hel flaske bbq saus … skjønner ikke hvordan det går ann å ønske å lage en så dårlig burger. Vil man ikke være best?

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Ottopedersn

Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Dette er en todelt anmeldelse. Sesam er et sted som har to profiler. En på dagen og en på natten. Gatekjøkkenets svar på Bruce Wayne og Batman. Derfor er første del av anmeldelsen skrevet på dagtid mens den andre er skrevet på natten med svært høy promille.

Anmeldelse på dagtid:

Sesam er et klassisk gatekjøkken. Det lukter fett, frityren har høyst sannsynlig blitt brukt i flere år og maten kommer lynraskt. Sesam leverer et bredt utvalg retter og kan på mange måter sammenlignes med Maemo, om Maemo hadde levert helt middels gatekjøkkenmat med ettersmak av anger.

Om man ønsker å bytte ut enkelte ingredienser møtes dette med en viss motstand. Agurken er skjært for tykt, det blir fylt på med alt for mye salat i kebaben og kjøttet kan like gjerne være rottekjøtt for alt jeg vet. Det er brukt såpass mye grillkrydder på det skårne kebabkjøttet at jeg skulle tro Sesam var sponset av Hoff. Det kan det godt hende de er, men da forlanger jeg et #ad-skilt hengende over døren SNAREST. Dette er ikke godt nok, men det er heldigvis relativt billig mat der. Karakter 2/5

Anmeldelse skrevet på natten (med skyhøy promille)

Fyttikatetet. Jeg sitter ved kjøkkenbordet i leiligheten min like ved Sesam (Håkon Jarls Gate 2) og gumla i meg det som potensielt er den besteste burgeren jeg har puttet i nebbet. Grillkrydret smaker himmelsk, det er salat overalt og hele kroppen min er full av dressing når burgeren er beseiret.

Jeg støvsuger det som ligger igjen av salat på gulvet og innser at uansett hvilke burger du kjøper på Sesam på natten så får du den samme. Et nydelig sted for de som ikke klarer å bestemme seg for hva de skal spiste. Det er også et pluss at de ansatte kaller meg sjef. Jeg er en slags kongen på haugen der inne . Massiv respekt for resptekten man mottar. Cola Zero har de også. jeg foretrekker Pepsi Max men man kan da i granskauen ikke alltid få bli tilfredsstilt. En slags variant av julaften og bursdag i et. Det er sånn man beskriver Sesam. Loggført 01:322. Karakter: 4/5.

En slags oppsumering må være at 4/6 + 2/6 delt på 2 blir 3/5. Elendig på dagtid men fantastisk på natterstid. Anbefales (ikke, men litt) på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2022
2  Takk, henningbang
Anmeldt 24. mai 2022 via mobile enheter

Muligens fortsatt Norges beste burger (snakker da om den originale). Anbefaler chili,garlic cheese om man ønsker noe ekstra.
Det er en gatekjøkken hamburger som gatekjøkken burger skal være.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Allstar86
Anmeldt 1. november 2021 via mobile enheter

Jeg husker Sesam som et sted med bra burger regnet opp mot pris, og svært trivelig betjening. Det er lenge siden!

En sur fyr glefser at de ikke har burger her, bare kebab. For burger må du stå i ny kø på andre siden. Dette til tross for at begge steder har samme navn og samme meny (inkl burger) hengende på veggen.

Som sagt så gjort. Det er jo ingen andre steder å gå i nærheten. Betjeningen på andre siden er nøyaktig like sur og gidder nesten ikke se opp. De er mer opptatt av å skravle med hverandre og besøkende «brødre». De virker irriterte over at vi i det hele tatt har kommet.

Burgeren er en trist bensinstasjon-burger. Svært mye tristere (og ikke minst saltere!) enn før i tiden.

Trist at et så dårlig konsept skal ha monopol på nattmat på Samfunnet med TO utsalgssteder.

Mitt tips: gå heller hjem og bestill Fodoora fra en av de andre burgerne og kebabene inni sentrum.

Dato for besøk: november 2021
3  Takk, kris92707
Anmeldt 6. oktober 2021

Å gi ein her er egentlig veldig generøst, om eg prøve aldri så hardt så finn eg ikkje ein bra (eller grei nok) ting å trekke fram med denne opplevelsen... Bestilte gjennom Foodora, fekk estimert leveringstid 32 minutter, men venta over 1 og ein halv time. Korleis dette kan ha blitt kåra til best burger nokon gong kan eg ikkje fatte. Burgeren var tørr og smakløs. Heile måltidet var kaldere enn romtemperatur. Hadde det ikkje vore 14 timar sidan eg spiste hadde eg ikkje spist meir enn første biten.
Der kom ein positiv ting, fekk refundert pengene og ein rabatt kode. Men allikevel er ikkje dette noko eg vil gjenta.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, hassi70

Reisende som så på Sesam, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Sesam? Del dine erfaringer!