Dette er en todelt anmeldelse. Sesam er et sted som har to profiler. En på dagen og en på natten. Gatekjøkkenets svar på Bruce Wayne og Batman. Derfor er første del av anmeldelsen skrevet på dagtid mens den andre er skrevet på natten med svært høy promille.
Anmeldelse på dagtid:
Sesam er et klassisk gatekjøkken. Det lukter fett, frityren har høyst sannsynlig blitt brukt i flere år og maten kommer lynraskt. Sesam leverer et bredt utvalg retter og kan på mange måter sammenlignes med Maemo, om Maemo hadde levert helt middels gatekjøkkenmat med ettersmak av anger.
Om man ønsker å bytte ut enkelte ingredienser møtes dette med en viss motstand. Agurken er skjært for tykt, det blir fylt på med alt for mye salat i kebaben og kjøttet kan like gjerne være rottekjøtt for alt jeg vet. Det er brukt såpass mye grillkrydder på det skårne kebabkjøttet at jeg skulle tro Sesam var sponset av Hoff. Det kan det godt hende de er, men da forlanger jeg et #ad-skilt hengende over døren SNAREST. Dette er ikke godt nok, men det er heldigvis relativt billig mat der. Karakter 2/5
Anmeldelse skrevet på natten (med skyhøy promille)
Fyttikatetet. Jeg sitter ved kjøkkenbordet i leiligheten min like ved Sesam (Håkon Jarls Gate 2) og gumla i meg det som potensielt er den besteste burgeren jeg har puttet i nebbet. Grillkrydret smaker himmelsk, det er salat overalt og hele kroppen min er full av dressing når burgeren er beseiret.
Jeg støvsuger det som ligger igjen av salat på gulvet og innser at uansett hvilke burger du kjøper på Sesam på natten så får du den samme. Et nydelig sted for de som ikke klarer å bestemme seg for hva de skal spiste. Det er også et pluss at de ansatte kaller meg sjef. Jeg er en slags kongen på haugen der inne . Massiv respekt for resptekten man mottar. Cola Zero har de også. jeg foretrekker Pepsi Max men man kan da i granskauen ikke alltid få bli tilfredsstilt. En slags variant av julaften og bursdag i et. Det er sånn man beskriver Sesam. Loggført 01:322. Karakter: 4/5.
En slags oppsumering må være at 4/6 + 2/6 delt på 2 blir 3/5. Elendig på dagtid men fantastisk på natterstid. Anbefales (ikke, men litt) på det sterkeste.