“God lutefisk”
Anmeldelse av Havfruen - STENGT

Havfruen
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Havfruen er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet - vi serverer nydelige retter av både fisk,kjøtt og skalldyr. Vi er den eneste sjømatrestauranten i Trondheim og vi har spesialisert oss på fisk og skalldyr siden 1987. I våre unike, koselige og historiske bryggelokaler serverer vi nydelig mat av hovedsakelig lokale og kortreiste råvarer. Norge og spesielt vår region har jo så mye godt å by på, noe vi er kjempeglade for og stolte av å servere deg. Vi oppdaterer vår A la Carte meny etter sesongens beste råvarer. Vår restaurant ligger som en perle ved Nidelven, rett ved Gamle Bybro, Nidarosdomen og Bakklandet - spaser deg gjerne en tur i området før eller etter middagen og nyt vårt koselige og historiske område. Dette er plassen for både de små & store anledninger. Velkommen til en koslig kveld på Havfruen!
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi var 4 kollegaer som ønsket oss lutefisk, dette fikk vi her, og maten var god. Koselig sted beliggende ved Nidelven, ung men hyggelig betjening. Begrenset meny og dyre priser

Dato for besøk: november 2018
Takk, 613kjetila
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Kjetil,

Takk for anmeldelsen, vi setter pris på tilbakemeldingen.
Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss.
Menyen er begrenset nå i julebordstiden da det går hovedsakelig i Lutefisk hos oss i november og desember, men ellers i året er menyen større og med et større prisspenn.

Anmeldt 5. november 2018

Hadde sett frem til årets lutefisksesong på Havfruen, men i år ble det en skuffende affære. En lite engasjert servitør gjorde heller ikke opplevelsen noe bedre. Lutefisken var hard på utsiden, og virket nesten som den hadde vært i ovnen for lenge, så den var ingen höydare. Tilbehøret var ok, men måtte be om å få lefse som de hadde glemt. Vi forbinder Havfruen med noe eksklusivt, men denne gang var det langt unna med både mat og servering, dessverre. Alt i alt en skuffende kveld

Dato for besøk: november 2018
Takk, Torron

Hei Torron,

Dette var leit å lese, slik ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det hos oss.
Vi beklager på det sterkeste og håper vi får muligheten til å gjøre det godt igjen.
Ta kontakt med oss på post@havfruen.no og forklar situasjonen, så får dere en ny runde med Lutefisk hos oss på huset.
Håper vi får muligheten til å gi dere et lite plaster på såret.

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

En av de få fiskerestaurantene som er igjen i Trondheim, og en lokal favoritt. Hyggelig og kunnskapsrik betjening, veldig fint og pent beliggende lokale ved Bybrua. Og viktigst; veldig god mat! Ferskt, topp kvalitet på råvarer og godt tilberedt. Stor fleksibilitet når vi kommer med en gamnel mor, og legger til rette! Kommer helt klart tilbake ved neste Trondheimsbesøk!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, HenrikfromOslo

Hei Henrik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Godt å høre at dere trives hos oss på Havfruen.

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Nydelig smaksmeny med tilhørende viner. Dyktige og blide servitører med god kunnskap om vin. Kommer garantert tilbake :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, 993kristins
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei Kristin,

Tusen takk for din anmeldelse! Hyggelig å høre at du hadde en fin kveld på Havfruen.

Anmeldt 11. september 2018

Prøvde Havfruens smaksmeny med vinpakke lørdag 08.09.2018.
Servitørene ga oss full oppmerksomhet med god kunnskap av rettene og tilhørende viner.
Vi fikk servert rike smaksopplevelser, der smaksløkene virkelig fikk mange fantastiske opplevelser.
Personlig syntes jeg sild med eggekrem og rogn var meget god, men balansen med å få prøve elg tartar på rett 5 var fantastisk.
Alle rettene var presentert nydelig og en topp oppvartning fra servitørene.
Kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Getaway814718
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Hei Marit,
Takk for tilbakemelding, flott å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss på Havfruen.

Team Havfruen

Reisende som så på Havfruen, så også på