Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Havfruen

Havfruen
Vurdert som nr. 22 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 45
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Havfruen er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet - vi serverer nydelige retter av både fisk,kjøtt og skalldyr. Vi er den eneste sjømatrestauranten i Trondheim og vi har spesialisert oss på fisk og skalldyr siden 1987. I våre unike, koselige og historiske bryggelokaler serverer vi nydelig mat av hovedsakelig lokale og kortreiste råvarer. Norge og spesielt vår region har jo så mye godt å by på, noe vi er kjempeglade for og stolte av å servere deg. Vi oppdaterer vår A la Carte meny etter sesongens beste råvarer. Vår restaurant ligger som en perle ved Nidelven, rett ved Gamle Bybro, Nidarosdomen og Bakklandet - spaser deg gjerne en tur i området før eller etter middagen og nyt vårt koselige og historiske område. Dette er plassen for både de små & store anledninger. Velkommen til en koslig kveld på Havfruen!
Anmeldt 19. november 2018

Vi var 9 venner/kolleger som var på Havfruen for å spise lutefisk.
Vi visste at det var nye eiere/drivere av restauranten, men regnet ikke med særlige forandringer utover at vi ikke kom til å møte Herbert i døra.
Dessverre skulle vi ta feil.
Det første vi stusset over da vi kom til bordene, var disse skjemaene for bestilt drikke.
Dette syntes vi var utrolig smålig og noe vi ikke satte videre pris på. Det føltes brått at vi ikke var på en restaurant i det øvre sjikt, som jo Havfruen har vært kjent for å være.
Det andre som kanskje overrasket oss mest var at det kun var to serveringer. Etter å ha fått et veldig lite stykke på andre servering, var vi et par som ba om et lite stykke til. Overraskelsen var stor da vi ble informert om at det da kostet 100 kr ekstra.
Dette visste vi var nytt for året, men spurte likevel servitøren om dette var noe de hadde startet med nylig. Jeg fikk da et halvspydig svar om at det visste hun ikke noe om siden hun ikke hadde jobbet der forrige lutefisksesong.
Å ha kun to serveringer kan i og for seg være greit nok, men da bør iallefall stykkene ha grei størrelse slik at gjestene får spist seg mette. Prisen ift tidligere år hvor det har vært ubegrenset antall serveringer, er heller ikke redusert. Videre bør dette opplyses om i menyen.

Når det gjelder kvaliteten på selve lutefisken var denne grei.
Vi mente flere å huske at den hadde vært bedre tidligere. En i følget måtte levere tilbake sin fisk pga at den ikke var ferdig.
Tilbehøret kom raskt på bordet, kanskje til og med raskere enn hva vi hadde vært vant med fra tidligere år.

Vi har vært på Havfruen og spist lutefisk så lenge vi kan huske, men nå spøker det for framtidige besøk.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 958larserikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanette H, Informasjonssjef på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Lars Erik,

Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på ris og ror slik at vi kan forbedre oss.
Her må vi bare beklage at det ble servert fisk som ikke var ferdig og måten deres servitør kommuniserte på, samt at prisene på tredje servering ikke var opplyst om på forhånd.
Vi har tatt det til oss og hatt interne samtaler på hvordan dette kan forbedres.
Grunnen til at prisene ikke blir redusert, og at tredje servering koster ekstra, er pga både økte innkjøpspriser og endringer i hvordan det eller gjøres i markedet, så dette har vi dessverre ikke mulighet å endre. Vi vil derimot framover informere bedre, samt øke størrelsene på andre servering.
Skjemaene for bestilt drikke skulle egentlig ikke til et bord på deres størrelse, det var ment for større selskap der alle betaler hver for seg. Dette skjemaet brukes nå kun dersom gjestene på forhånd ønsker det.

Vi vet at dere har vært faste lutefiskgjester hos oss i mange år og håper dere ser at vi ønsker å rette opp i det som skapte en negativ opplevelse for dere. Vi beklager dette og håper vi får anledning til å invitere dere tilbake på en middag hos oss. Ta kontakt på post@havfruen.no dersom dere ønsker det.

Mvh
Team Havfruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (376)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 376 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018

Da var det duket for nye koster som driver Havfruen, og Herberts mottakelse manglet. Men vi ble likevel totalt sett passet godt på og serveringen og samtidigheten satt som ett skudd. Maten; dvs. lutefisken var i topp utførelse, og det var ingen ting å sette fingeren på; bortsett fra «lygingen" sammen med Herbert, som har gått over til Doorman-yrket på Britannia Hotel. Alt i alt: good show!

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanette H, Informasjonssjef på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei,
Tusen takk for din anmeldelse, det setter vi stor pris på.
Det blir nok en overgang i det at Herbert ikke lenger eier Havfruen, men vi ønsker å fortsette å drive Havfruen i en like god retning, og servere fantastiske matopplevelser i koselige omgivelser.

Velkommen tilbake!
Mvh
Team Havfruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Forhåndsbestilt meny servert halvannen time etter bordbestilling. Noen var da ferdig med både forrett og hovedrett. Tilbehøret ble servert etter at maten var spist opp. Lutefisken smakte greit, -uten at det er en stor prestasjon. Drikke ble ikke tilbudt ved bordene. Restauranten ha store ledelsesproblemer. Styr unna for årets juleopplevelse

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HaraldH679
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Harald,

Dette var svært beklagelig, slik ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det hos oss. Vi beklager på det sterkeste og håper vi får muligheten til å gjøre det godt igjen. Ta kontakt med oss på post@havfruen.no og forklar situasjonen, så får dere en ny runde med Lutefisk hos oss på huset. Håper vi får muligheten til å gi dere et lite plaster på såret.

Mvh
Team Havfruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi var 4 kollegaer som ønsket oss lutefisk, dette fikk vi her, og maten var god. Koselig sted beliggende ved Nidelven, ung men hyggelig betjening. Begrenset meny og dyre priser

Dato for besøk: november 2018
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Kjetil,

Takk for anmeldelsen, vi setter pris på tilbakemeldingen.
Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss.
Menyen er begrenset nå i julebordstiden da det går hovedsakelig i Lutefisk hos oss i november og desember, men ellers i året er menyen større og med et større prisspenn.

Velkommen tilbake!
Mvh
Team Havfruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Hadde sett frem til årets lutefisksesong på Havfruen, men i år ble det en skuffende affære. En lite engasjert servitør gjorde heller ikke opplevelsen noe bedre. Lutefisken var hard på utsiden, og virket nesten som den hadde vært i ovnen for lenge, så den var ingen höydare. Tilbehøret var ok, men måtte be om å få lefse som de hadde glemt. Vi forbinder Havfruen med noe eksklusivt, men denne gang var det langt unna med både mat og servering, dessverre. Alt i alt en skuffende kveld

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanette H, Public Relations Manager på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Torron,

Dette var leit å lese, slik ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det hos oss.
Vi beklager på det sterkeste og håper vi får muligheten til å gjøre det godt igjen.
Ta kontakt med oss på post@havfruen.no og forklar situasjonen, så får dere en ny runde med Lutefisk hos oss på huset.
Håper vi får muligheten til å gi dere et lite plaster på såret.

Mvh
Team Havfruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havfruen, så også på

 

Har du vært i Havfruen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din