“Nydelig mat, men elendig service. ”
Anmeldelse av Havfruen - STENGT

Havfruen
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Havfruen er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet - vi serverer nydelige retter av både fisk,kjøtt og skalldyr. Vi er den eneste sjømatrestauranten i Trondheim og vi har spesialisert oss på fisk og skalldyr siden 1987. I våre unike, koselige og historiske bryggelokaler serverer vi nydelig mat av hovedsakelig lokale og kortreiste råvarer. Norge og spesielt vår region har jo så mye godt å by på, noe vi er kjempeglade for og stolte av å servere deg. Vi oppdaterer vår A la Carte meny etter sesongens beste råvarer. Vår restaurant ligger som en perle ved Nidelven, rett ved Gamle Bybro, Nidarosdomen og Bakklandet - spaser deg gjerne en tur i området før eller etter middagen og nyt vårt koselige og historiske område. Dette er plassen for både de små & store anledninger. Velkommen til en koslig kveld på Havfruen!
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig liten meny, kun tre hovedretter. Bestilte kveite, som var meget god. Det samme var vinenen, Pinot Grigio. Servicen var imidlertid noe av det dårligste jeg noen gang har opplevd. Gikk over timen etter hovedrett før vi fikk oppmerksomhet fra betjeningen, da pga at de skulle stenge.

Takk, Helge V
mathiesfiring, Restaurantsjef på Havfruen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei Helge.
Vi beklager i har haft den oplevelse, der skal selvfølgelig følges op efter hovedret om man ønsker dessert eller kaffe. Ift. vores menykort, så har vi jo faktisk mere end 3 hovedretter, da man kan få fiskesuppe, blåskjell & reker som stor portion / hovedrett.
Så håber jeg ikke at i fik indtrykket af at i fik opmærksomhed fordi vi skulle stenge, vi stenger kjøkkenet klokken 21 ja, men først restauranten klokken 00:00 hvis der fortsatt er gjester.
Men ærgeligt i har følt at vi har dårlig service, det er selvsagt ikke meningen.
Mvh Havfruen

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Dette resturant besøket gjorde at vi fikk oppleve vårt beste fiske øyeblikk "EVER". Herlig atmosfære på kjøkkenet og i restauranten. Fantastisk service. Breiflabben som vi fikk servert var bare en fryd sammen med super gode rotfrukter og en saus som var himmelsk. Rett og slett en smaks bombe. Tusen takk til dere. ✌️🎶👍👋

Takk, Nicarita
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste. Spiste breiflabb til hovedrett som smakte fortreffelig. God vin og utmerket service. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, Jørn L
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

I og med at de har få retter på menyen så bør det være bra , det synes jeg ikke det er. Vi gikk for stor talerken fiskesuppe. Her manglet det mye på smak og konsistens. Godt nok at råvarene var bra , men det hjelper lite når det nesten ikke smaker noen ting. Suppa var tynn som vann og lite smak?? Frister ikke til et nytt besøk. Hvis en fiskerestaurant ikke kan fiskesuppa si, så er vel ikke resten noen høydare heller??

Dato for besøk: juni 2020
Takk, henkv518
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Meget god sjømat, hyggelig beliggenhet!
Om du har lyst på god sjømat er Havfruen et godt alternativ. Havfruen ligger ved Nidelven og et du tidlig ute med bestillingen får du et flott vindusbord hvor båter i mange fasonger pryder elven strie strøm.
De har en enkel, men flott meny!

Vi valgte blåskjell og kremet fiskesuppe med fisk, reker og kongekrabbe til forrett. Som hovedrett ble det kveite og breiflabb og dette var utrolig godt. Smakene stod i kø for å glede ganen.
Jeg valgte husets hvitvin som var et bra valg til menyen vår.
Totalt sett ble vi gode og mette, så det ble ingen dessert denne gangen! Det var faktisk mye god mat for pengene.
Anbefales, men skaff deg et vindusbord!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Ingar N

Reisende som så på Havfruen, så også på