“Kjempe god mat, men dårlig service!”
Anmeldelse av Selma Pizza og Bar

Selma Pizza og Bar
Vurdert som nr. 10 av 35 Smått og godt i Trondheim
Beskrivelse: Vi serverer håndverkspizza av surdeig bakt i vedfyrt steinovn og et bredt utvalg av drikke fra tapp.
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Fikk bestilt et bord på kort forvarsel noe som var bra! De hadde et kjempe godt lille-lørdag «tilbud» på utvalgte pizzaer og drikke, noe som passetypperlig for studenter. Derimot var servitørene vrange og ikke særlig hyggelige. Dette ødela mye for opplevelsen da det ikke var et smil engang når man skulle bestille eller når en dro... Dette var svært sunn da maten var ypperlig. Velger nok en annen pizzarestaurant neste gang på grunn av dette!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, ingstorb

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på tre som bestemte oss for å prøve Selma for første gang. Vi oppdaget etter en stund at vi måtte bestille og betale ved disken. Etter å ha bestilt og betalt kom maten ganske fort. Vi ble servert tre smakfulle pizzaer.
Prisen var helt ok. Vi kommer nok tilbake.

Takk, Kristian G
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Kort oppsummert; pizza og omgivelser får 11/10 poeng. Hyggelig personale, vi fikk maten på under 10 minutter og det smakte godt og vel så det. Min nye go-to i Trondheim, anbefales på det sterkeste for pizzaelskere.

Takk, I8164UZelizabethk
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Selma har et supert og spennende øl utvalg med 20 forskjellige øl på tap. Pizzamenyen har spennende og nye kombinasjoner hva gjelder topping. min favoritt er "opp fea jorden" Olivenskål anbefales også- veldig gode oliven.

1  Takk, Anniken F
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Stakk innom for en kopp kakao på søndag formiddag. De serverer ikke det, men laget det til oss. Kakaoen var herlig. Ikke noe problem å ta med hunden, den var velkommen. Dette er stedet vi kommer tilbake til.

1  Takk, Kåre Inge S

Reisende som så på Selma Pizza og Bar, så også på

Har du vært i Selma Pizza og Bar? Del dine erfaringer!