Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizzadate”
Anmeldelse av Selma Pizza og Bar

Selma Pizza og Bar
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 12 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Beskrivelse: Vi serverer håndverkspizza av surdeig bakt i vedfyrt steinovn og et bredt utvalg av drikke fra tapp.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi serverer håndverkspizza av surdeig bakt i vedfyrt steinovn og et bredt utvalg av drikke fra tapp.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Heilt grei pizza plass med god pizza til greie priser. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen neste gang jeg er på solsiden

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 135 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom for en lunsj og fikk sitteplass i solen. Bestilte gl.fri pizza samt hvitvin. Pizza'en hadde tynn bunn og pizza hadde gode smaker. Perfekt beliggenhet på solsiden. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Fin plassering, hyggelig betjening, god mat, godt utvalg, greie sitteplasser men noe i overkant kostbart for spesial ølen. Maten kom raskt og smakte godt, men ugunstig å måtte gå i baren for hver eneste nye drikke bestilling.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 241erikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Dette var ikke den helt store plassen for et godt pizzamåltid. Ikke den beste servicen å få,lite å skyte av. Men den største skuffelsen var selve maten. Bestilte pizza, men den var både tørr og smakløs. Anbefaler ikke denne plassen. Synes også at ute arealet var lite innbyderne. Mye røyk og skittent.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Vi venta på pizza i 45 minutt, og servicen var helt elendig. Dere bortforklarte med at dere hadde rota med bestillinga. Si heller sannheten neste gang

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Guro V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Selma Pizza og Bar, så også på

 

Har du vært i Selma Pizza og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din