Veldig bra meny, bra utvalg på øl. Hyggelig betjening på Trondheims resturantstrøk. Kan absolutt anbefales.
Foodora leverte raskt pizza til oss fra dette stedet. Selve pizzaen derimot var elendig. Ikke verdt pengene.
Et nyere tilskudd på Solsiden, her får man god pizza og et interessant utvalg av øl som er verd et besøk. Her kan du også få en ølplanke hvor du får velge ett par øl du vil smake.
Anbefaler pizzaen: Maiale!
Heilt grei pizza plass med god pizza til greie priser. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen neste gang jeg er på solsiden
Vi var innom for en lunsj og fikk sitteplass i solen. Bestilte gl.fri pizza samt hvitvin. Pizza'en hadde tynn bunn og pizza hadde gode smaker. Perfekt beliggenhet på solsiden. Anbefales.