Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vedfyrt pizzaflede”
Anmeldelse av Selma Pizza og Bar

Selma Pizza og Bar
Bestill bord
2
man. 20.9.
20:00
Vurdert som nr. 12 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Beskrivelse: Vi serverer håndverkspizza av surdeig bakt i vedfyrt steinovn og et bredt utvalg av drikke fra tapp.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi serverer håndverkspizza av surdeig bakt i vedfyrt steinovn og et bredt utvalg av drikke fra tapp.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra meny, bra utvalg på øl. Hyggelig betjening på Trondheims resturantstrøk. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Torbjornlarssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 135 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Foodora leverte raskt pizza til oss fra dette stedet. Selve pizzaen derimot var elendig. Ikke verdt pengene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, melenaanton
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Et nyere tilskudd på Solsiden, her får man god pizza og et interessant utvalg av øl som er verd et besøk. Her kan du også få en ølplanke hvor du får velge ett par øl du vil smake.
Anbefaler pizzaen: Maiale!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Heilt grei pizza plass med god pizza til greie priser. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen neste gang jeg er på solsiden

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom for en lunsj og fikk sitteplass i solen. Bestilte gl.fri pizza samt hvitvin. Pizza'en hadde tynn bunn og pizza hadde gode smaker. Perfekt beliggenhet på solsiden. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Selma Pizza og Bar, så også på

 

Har du vært i Selma Pizza og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din