Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her får jeg alltid de beste bakevarer!”
Anmeldelse av Byåsen Bakeri

Byåsen Bakeri
Vurdert som nr. 179 av 284 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Jeg må jammen si jeg er imponert over Byåsen bakeri. Sammenlignet med fylkets andre bakerier er det kun de og en annen kjede jeg kan si at det er godt hold i.
En ting er utvalget, men for en kvalitet.
Her kan man være trygg på å få gode varer. Jeg har benyttet både Heimdal, Rosten og Stavset sine utsalg og har intet annet enn godt å si.
Ta vare på deres ansatte. De er gull verdt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Landbrukeren79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi satt og spiste baguett da vi legger merke til at det er en larve i maten. Dette var utrolig ekkelt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, T894MVingridm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Her har de både gode bakverk men også en veldig god pizza, anbefales som lunsj sted om du er i nærheten!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, RoSt404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2017

Overraskende at et bakeriutsalg kan være så innbydende! Her var det koselig innredet, lun og god atmosfære med duft av gode bakervarer. Ble møtt av hyggelig betjening som snakket varmt med gjestene. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene. Tydeligvis gode rutiner, - alt var ryddig og rent. Den voksne kvinnen bak disken hadde god varekunnskap og anbefalte det beste fra et svært rikholdig utvalg bakervarer. Er du på Biltema eller City Syd anbefales å ta kaffen og noe å bite i på dette stedet.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2016

Trivelig personale på avdelingen på Tiller.
Bakeriet fremhever seg ikke utenfra, men er veldig trendy og trivelig innenfor. Sist sommer ble uteplassen bygget ut og ble veldig bra. og veldig g Varm lunsj og godt bakeverk. Virkelig verd en tur innom for den som er på de traktene.

Dato for besøk: november 2016
Takk, ellensX9757SE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Byåsen Bakeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Byåsen Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din