Dessverre var dette en særdeles laber spiseopplevelse. Mat og drikke ble bestilt via app, noe jeg er fan av. Det betyr ikke at man ikke ønsker et smil eller øyekontakt fra servitørene... Vi var 4 pers. som alle bestilte forskjellige retter. Etter ca.30 min. kom drikkevarene fra en høflig kelner. Jeg spurte om vi kunne få en mugge vann til bordet og det skulle hun ordne. Maten kom etter ca.45 min venting. I en grill-restaurant forventes det at kokken kan behandle kjøtt, men akk. Min burger og samboerens indrefileet var grå (!). Forferdelig behandling av kjøtt. Heldigvis var det mørt nok til å spise. Maten svelges foreløpig fortsatt uten vann, som jeg etterlyser hos en forbipasserende servitør. Chipsen var litt for sprø etter min smak, og hvitløkssausen den skulle dyppes i smakte butikkjøpt. Pluss for porsjonstørrelse., og for burgerbrødet, dette var smakfullt og godt varmebehandlet. Vi ble mette men ikke fornøyde. Ingen ting på tallerkenen verken så bra ut, eller smakte som man forventer det skal gjøre på en grillrestaurant. Står absolutt ikke til prisen. Betalingen gikk knirkefritt, og uten tips. I det vi forlot restauranten leter jeg etter øyekontakt eller en liten form for anerkjennelse av staben men av de 4 servitørene vi går forbi ser ingen vår vei. Vi forlater restauranten uten et "ha det så godt", "takk for besøket" eller "ha en fin kveld videre". Vannet som ble etterlyst dukket aldri opp, og det gjør nok ikke jeg igjen heller.