“Nydelig mat i flotte lokaler”
Anmeldelse av Jordbaerpikene Byhaven

Jordbaerpikene Byhaven
Vurdert som nr. 184 av 409 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 19. november 2018

Hvis du ønsker å gå på en Cafe med mat som er laget fra bunnen av så er Jordbærpikene stedet. Stor variasjon i maten fra vafler til burgere. Min favoritt er nok pasta med brokkoli og bacon. Fine lokaler med sore vinduer som gir fint lys og koselig atmosfære

Takk, Mini J

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Var innom her for å spise litt. Kan ikke akkurat påstå at det ble noen stor matopplevelse. Det hele var litt smakløst. Det eneste positive var at de serverte salat til.

Takk, 776mortenl
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Lokalene er lyse og trivelige, men her er det absolutt INGENTING som minner om fortiden som Astoria, Trondheims stiligste hotell, designet av Verner Panton. Hadde cafeen benyttet seg av interiørarkitekter med peiling ville nok disse ha plukket opp minnene fra fordums prakt og prøvd å gjenskape noe av det, men i stedet har cafeen fått en intetsigende, utdatert 90 talls stil. Det samme med maten, type påsmurte horn. Gjesp.

1  Takk, Trude R
Anmeldt 29. august 2018

Vi var der en rolig og varm juli - dag. Vi skulle ha middagsmat før vi dro fra Trondheim. Med 2 stykk som må spise glutenfri mat, var dette ett godt sted å være. En kunne omtrent få velge fritt fra menyen. Var noen retter som ikke kunne serveres glutenfri. Så for den yngste var dette ett godt sted å være. Kan anbefales.

Takk, IngridM933
Anmeldt 5. mars 2018

Her kan du slappe av med ltt mat og/eller noe å drikke etter en travel dag I byen. Kanskje ikke det billigste stedet, men en fin plass for avslapping.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Reidar B

Reisende som så på Jordbaerpikene Byhaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Jordbaerpikene Byhaven? Del dine erfaringer!