Fresh fastfood har tapt seg så mye. Før var det faktisk bra, men nå er det mye annet jeg velger før det her.
3–7 av 57 anmeldelser
Ekstremt dårlig attitude av kassemannen. Snakket frekt og ble halveis «offended» over mitt valg av kebab uten dresssing, altså herregud, det er da lov å ha allergi:)
Maten er grei, men servicen er elendig. Vi har handlet hos dem mange ganger fordi barnet vårt liker burgeren deres. Problemet er bare at de ikke klarer å levere en plain burger. Det har aldri hendt at de fikk det til på første forsøk. Som regel er det ost på, men vi har også fått levert burger med alt tilbehør men uten brød. Jeg vet rett og slett ikke hva som skal til for at de skal klare å levere en plain burger på første forsøk. Vi har prøvd på norsk og på engelsk, vi har sagt plain burger, vi har sagt kun brød og kjøtt, vi har sagt begge deler.
Når vi klager på at vi ikke har fått det vi har bestilt, så blir de sure. Ingen beklagelse!!!
Kjære FFF en plain burger er kun kjøtt og brød, INGEN ost!!!! Vær så snill å forklare det til alle deres ansatte. (Ps. Vi har klaget mer en 10 ganger).
Betaler 200,- for en rullekebabmeny, og får irriterende lite mat... lite kjøtt, uggen salat og rett og slett dårlig kvalitet
Grei mat, elendig service. De trengte tre forsøk på å levere en burger med kun kjøtt og brød. Første gang leverte de uten brød, så leverte de med ost. Ikke beklager de heller, og det føles som om vi har gjort noe galt.
Vårt problem er at et av barna våre elsker burgeren deres, men det er tydelig veldig vanskelig å levere mat med tilpasninger.