Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Over middels”
Anmeldelse av E.C Dahls Bryggeri

E.C Dahls Bryggeri
Vurdert som nr. 8 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Spiste middag her som var meget god. Servicen var upåklagelig og maten ble servert innen rimelig tid. Her har de et godt utvalg av øl men det finnes også annen drikke. Prismessig på det gjevne. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 33haralda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 155 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Jeg ble dessverre litt skuffet over dette stedet. Burgerkjøttet var for kompakt og smakte ikke noe utover det vanlige. Maten ble servert i en liten praktisk tallerken når man skal spise med kniv og gaffel - og jeg fikk servert burgeren med pølsesennep.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, AndersWo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Topp opplegg med historien bak EC Dahls bryggeri, mye godt øl og meget god mat! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Niklas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Veldig god mat og proff service. Supert å oppleve både Pub og restaurant. Rustikt og lekkert. Dette ga mersmak.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Heidi Glørstad N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Var her å spiste med noen venner. En utrolig god service på denne plassen. Maten smakte fantastisk. Lameskank og fisk ble bestilt, sammen med øl. Maten smakte meget godt i koselige lokaler. Det eneste negative jeg har å si er at porsjonene på fiskemåltidene var litt små, til den prisen som var oppgitt.

Anbefaler denne plassen, til et godt måltid med venner.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på E.C Dahls Bryggeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i E.C Dahls Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din