Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feiring av 24 årsdag”
Anmeldelse av E.C Dahls Bryggeri

E.C Dahls Bryggeri
Vurdert som nr. 5 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Lørdag kveld, hadde reservert på forhånd. Ble mottatt av veldig trivelig betjening. Bestilte mat og drikke som kom i behagelig tid etter bestilling. Ble fulgt opp underveis i måltidet. Å for en som er over snittet glad i øl..... For et utvalg pluss at du kunne bestille 0,2 av flere. Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 242idarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (205)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9094 av 205 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Spiste middag her som var meget god. Servicen var upåklagelig og maten ble servert innen rimelig tid. Her har de et godt utvalg av øl men det finnes også annen drikke. Prismessig på det gjevne. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 33haralda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Jeg ble dessverre litt skuffet over dette stedet. Burgerkjøttet var for kompakt og smakte ikke noe utover det vanlige. Maten ble servert i en liten praktisk tallerken når man skal spise med kniv og gaffel - og jeg fikk servert burgeren med pølsesennep.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, AndersWo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2018

Topp opplegg med historien bak EC Dahls bryggeri, mye godt øl og meget god mat! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Niklas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018

Veldig god mat og proff service. Supert å oppleve både Pub og restaurant. Rustikt og lekkert. Dette ga mersmak.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Heidi Glørstad N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på E.C Dahls Bryggeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i E.C Dahls Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.