“Av det beste vi har opplevd. ”
Anmeldelse av E.C Dahls Bryggeri

E.C Dahls Bryggeri
Vurdert som nr. 2 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Vi var to par der, og vi har alle vært litt rundt i verden og spist svært god mat, og hatt svært fine opplevelser.

Denne opplevelsen, både maten, drikken, atmosfære og ikke minst servicen, står virkelig ikke tilbake for noe av det vi har opplevd tidligere.
Her er det kunnskap om, og kjærlighet til råvarene, samt ønsket om å gi gjestene en spesiell opplevelse som står i fokus.
Det var hovedsamtaleemnet rundt det runde bord i løpet av kvelden, og det sier vel det aller meste.

Nå er det å finne en tid for å besøke de igjen, for meg og en kompis jeg allerede har invitert med meg.

Rett og slett en fantastisk opplevelse!

Takk, Trond G

Anmeldt 26. august 2020

Helt ypperlig opplegg, hadde fint lokale med nok rom til 10 stykker. Vi fikk kaffe og og frukt, samt med god lunsj, kan anbefales, om du skal med jobben ha en slags "off-site", og ikke ønsker å sitte på ett konferanse hotell.

1  Takk, JohnNorge
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat i kombinasjon med herlig øl som passet helt utmerket til. Burde være rangert som helt i toppen av sjiktet i byen. Ingenting å utsette på noe som helst. Stjernekvalitet!

1  Takk, 364odah
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Litt utenfor sentrum ligger dette flotte bryggeriet med restaurant i en liten del av bryggeriet. Her har de noen kjempegode retter med dryaged kjøtt som brukes til bl. a burgere. Det er også mye annet snadder der👍 vi var et par med topp opplevelse og vi ble der i 2,5 time med øl smaking til dessert. Servitøren hadde meget gode kunnskaper om forskjellig øl og vi fikk et supert foredrag om forskjellige øl typer. Kunne fortsatt skrevet mye bra, men dra heller å oppleve EC DAHLS🍺👍

Dato for besøk: juni 2020
Takk, henkv518
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Hadde et internt firmaarramgemt med 11 personer. Først en veldig hyggelig omvisning og historiefortelling om selve bryggeriet. Så en skikkelig bra middag med kanongode kamskjell, tørrhengt entrecôte og en god dessert. Meget godt drikkevalg, med mye deilig øl, men ikke minst enn vanvittig god rødvin til kjøttet. Og på toppen av alt fikk vi den beste servicen i byen. Takk Alexander for en flott kveld!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, larsb290

Reisende som så på E.C Dahls Bryggeri, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i E.C Dahls Bryggeri? Del dine erfaringer!