Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt til selskaper”
Anmeldelse av E.C Dahls Bryggeri

E.C Dahls Bryggeri
Vurdert som nr. 9 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. oktober 2020

Lyse og romslige lokaler. Perfekt dekket til min 70 årsfeiring sammen med familie og venner.
Fantastisk mat og drikkepakker, være seg ølpakke, vinpakke eller alkoholfritt, som gjestene opplevde som helt riktig avstemt til rettene.
Hyggelig betjening, gjorde at vi opplevde at samtlige så ut til å trives.

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Selskapslokaler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (170)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 170 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og drikke i ett stemningsfullt lokale gjorde at vi fikk en topp dag. Service og og oppfølging av oss som gjester var upåklagelig.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, torarnes774
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2020

Vi hadde sønnens konfirmasjon her, og jeg må bare skryte av alt. Maten, lokalet og betjeningen helt topp! Vi valgte en treretters meny og flere av gestene skryter enda av maten ( 2-3 uker etterpå). Lokalet vi disponerte var fint pyntet etter våre ønsker. Helt supert! Konfirmanten med foreldre og gjester hadde en fin dag! Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Sibirkatt79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Koselig sted og hyggelig betjening, veldig god mat og stort utvalg av god øl. Kommer igjen ved neste anledning!!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 961ginted
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Vi var to par der, og vi har alle vært litt rundt i verden og spist svært god mat, og hatt svært fine opplevelser.

Denne opplevelsen, både maten, drikken, atmosfære og ikke minst servicen, står virkelig ikke tilbake for noe av det vi har opplevd tidligere.
Her er det kunnskap om, og kjærlighet til råvarene, samt ønsket om å gi gjestene en spesiell opplevelse som står i fokus.
Det var hovedsamtaleemnet rundt det runde bord i løpet av kvelden, og det sier vel det aller meste.

Nå er det å finne en tid for å besøke de igjen, for meg og en kompis jeg allerede har invitert med meg.

Rett og slett en fantastisk opplevelse!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Trond_Granheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på E.C Dahls Bryggeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i E.C Dahls Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din