Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av E.C Dahls Bryggeri

E.C Dahls Bryggeri
Vurdert som nr. 5 av 296 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat og øl. Spiste Andebryst og pavlova. Altså.. Var såå godt. Og veldig fin, imøtekommende servitører. Anbefales :)

Dato for besøk: august 2021
Takk, sivmee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (189)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 189 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Stoppet her på hjemreise etter ferietur i Møre og Romsdal. Jeg valgte en dry age cheese burger og min samboer andebryst, vi begge drakk hver vår alkoholfrie øl til. Begge rettene hadde saftig og mørt kjøtt, med godt tilbehør, og de alkoholfrie ølene smakte av godt øl. Personlig er jeg glad i litt godt krydret dressing til burgeren, så savnet dette. Deres drikkemeny var meget innholdsrik, så kommer gjerne igjen for et lengre besøk med smak av de alkoholholdige øl variantene i tillegg til ett godt måltid.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ainahaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

God service og svært hyggelig servitør. Nydelig piggvar med småpoteter og grønnsaker. Behagelig atmosfære, uten noe mas. Kommer tilbake :-)

Dato for besøk: august 2021
Takk, hktiller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Vi hadde bryllupsfesten vår i selskapslokalene, og kunne ikke vært mer fornøyde! Perfekte lokaler, topp service, fantastisk mat - helt supert! Og det var alltid veldig god og tydelig kommunikasjon underveis i planleggingen. Anbefales på det sterkeste! Hanne og Christoffer

Dato for besøk: juni 2021
Takk, ChristofferPH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Som alltid: God mat, godt øl og god service. Her er det alltid hyggelig og komme på besøk, alltid en god opplevelse! Anbefales alle som ikke har prøvd stedet: hit vil du ønske å komme tilbake!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, kristinw608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på E.C Dahls Bryggeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i E.C Dahls Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.