“Flott plass med utsøkt beliggenhet”
Anmeldelse av Ladekaia

Ladekaia
Vurdert som nr. 35 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

God mat, når vi var der var de overrumplet av gjester hadde sikkert en sammenheng med det nydelige været, godt med sol for trøndere som ikke har opplevd noe sommer, tok en stund før vi fikk bestilt mat selv om vi hadde reservert bord på forhånd, men maten kom raskt, hyggelige ansatte som tilbudte oss dessert på huset pga ventingen før vi fikk bestilt. De beklaget seg stjerne i boka for det.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Atle T

Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Pannekaker til barn og pasta var kald. Det fløt med fett i bunnen av skålen med pasta. Tørt brød uten smør. Maten måtte betales før man fikk den og etter maten kom på bordet var det ikke en servitør å se. Dermed ble maten stående igjen, så og si urørt. Det var spørsmål da vi dro og ga tilbakemelding i baren om hvorfor vi ikke hadde sagt ifra med en gang... Min erfaring er at det er servitøren som skal komme innom bordet å sjekke om maten smaker,ikke at jeg som kunde skal måtte gå rundt i restauranten med maten jeg ikke vil ha. Fikk tilbud om en ny, da hadde de andre spist opp og vis kalle gå....

Dato for besøk: juni 2022
Takk, KogCA
Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Overraskende god mat. Smakfullt og delikat.
Kan anbefales både privat eller mer formelt.
Lun og fin atmosfære. Hyggelig personal.
Basert på hva du får, er prisene ok.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, RoSt404
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Fint og uformelt lokale rett ved sjøen, passer både for barnefamilier og bedrifter. Hyggelig betjening. Rause porsjoner av enkel men smakfull mat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mina H
Anmeldt 28. juli 2021

Flott beliggenhet, men gode muligheter for å sitte ute. Uteplassene ødelegges imidlertid av at det er tillatt å røyke på flere av bordene, noe som gjør uteplassene lite trivelige og dessverre ikke barnevennlig da disse bordene ikke er tilstrekkelig adskilt i fra de andre. Vi bestilte Kjøttsuppe, som ble servert i en original kasserolle. Maten var helt OK, men ikke mere enn det. vil da heller anbefale rekesmørbrød som vi ved en tidligere anledning syntes var ganske godt. Når vi bestilte dessert/kake, opplevde vi svært lang ventetid på deler av leveransene, de fleste av oss var ferdige med desserten når vi omsider fikk servert den siste lune eplekaken etter ca 25-30minutter, ikke var den god heller, så den var absolutt ikke verdt ventetiden.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, RoarN10

Reisende som så på Ladekaia, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Ladekaia? Del dine erfaringer!