“Forferdelig skittent, søppel overalt”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 265 av 299 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Døgnåpen McDonalds. Stoppet innom klokken 04:15 natt til mandag, det var ingen andre kunder der. Bestilte mat. To som jobbet der stod bak i lokalet tilsynelatende uten noe å gjøre. Lokalet var nærmest fylt med søppel. Hamburgere og pommes frites lå på gulvet overalt. Jeg kikket inn på kjøkkenet. Det lå mengder søppel og nedtråkket mat rundt på kjøkkenet. Engangshansker kastet rundt omkring. Ba om pengene tilbake og lot maten stå.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Companion65250875094

Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

McDonald’s på Tiller ligger sånn til på veien at det passer godt å stikke innom for en kjapp matbit på hjemreisen. Funker stort sett fint når man er alene og kan ta til takke med det som er tilgjengelig fra menyen, men når man bestiller for flere er det kjipt når halve bestillingen avvises fordi ismaskinen er ødelagt eller at det er tomt på lager. Ismaskinen er forresten veldig ofte ødelagt. Nesten så produsenten burde skamme seg... De har BigMac, cola og svart kaffe. Og fries da så klart. Fries til alt!

Redigert: Denne gangen viste det seg at ismaskinen ikke var ødelagt likevel. Interne uenigheter og språkvansker ble gitt som forklaring.

Dato for besøk: august 2018
Takk, frodeh305
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk elendig dritt service, utrolig trege !!! 50 minutter i kø. Ingen sosiale antenner.. Unngå denne restauranten for alt det er !! Fortjener ikke 1 stjerne engang!! Latterlig

Dato for besøk: mai 2018
Takk, johannesv592
Anmeldt 30. oktober 2017 via mobile enheter

Dette må være Europas tregeste og mest skitne McDonalds. Her får du null service av alt for unge ansatte uten noen overordnede som tar ansvar. Bruker 20 minutter i mcdriven og vasker restauranten en gang i uka. Toaletter er fri for papir og skitten. Anbefales ikke!!!!

Dato for besøk: oktober 2017
3  Takk, mortenl687
Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

McDonalds skryter av gode norske råvarer, men hva er vitsen med det når det tilberedes og serveres slik?

Tok med meg min kjære niese på 4 år hit etter en handletur på ToysRus. Lot henne få velge mellom King og Donald (som begge ligger i gangavstand), pga sklia ble det det siste.

Kjøpte en happy meal til henne og en big Mac meny til meg selv (byttet ut chips m søtpotetchips)

I tillegg prøvde vi en charingbox med forskjellig bbq klubber(spicy!!!), fritert jalapeño ost og nuggets.

Burgern var lunken minus, den hadde måtte ligget der lenge. Chips var Ok crispy etc. Happy meal gikk ned, manglet ost på burgern ifølge jenta som kan denne happy mealen. Når klubbene var byttet ut med billigere kylling vinger og eneste smaken var i hvitløksdippen, samt at nuggetsen er av muk og ikke rent kyllingkjøtt. Følte jeg det her som et lovlig ran.

Fysj hit klarer ikke niessa mi å lure meg igjen. Det blir noe annet neste gang, selv med høylytt protest!

Dato for besøk: september 2017
Takk, svennm2015

Reisende som så på McDonald's, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!