“Ligger burgerne i varmeskap før tilberedning?”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 271 av 405 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Dessverre var ikke maten så fersk som den forventes å være på McDonald’s. Ikke klarte restauranten å overholde servicetidene heller - det tok flere minutter å få maten. Kjøttet i burgerne bar preg av å ha ligget i varmeskap før burgerne ble dresset. Vi ble heller ikke ønsket velkommen.

Her er det med andre ord litt å gå på for å gjenskape den gode, magiske McDonald’s-opplevelsen man kunne få for noen år siden.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, jonas_182

Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

måtte vente 40 min på burger. lurte på hvor den var etter 30 min, og da fikk jeg frekt svar tebake om dårlig tid. hun stakk før jeg i det hele tatt fikk kansellert.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, travelerreviewing
Anmeldt 10. november 2023

Dette var en av de verste opplevelsene jeg har hatt p McDonalds. 40 min ventetid, feil vare og i tilegg kald mat. Toslettene var tomme for papir og såpe.Anbefaler ingen å besøke denne plassen.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Rune S
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Elendig service ventet 2,5timer på Mat, sjefen selv var på jobb og bare så på! Skal være fast food, går nå fortere på en restaurant enn her. Masse feil leveringer og ingen system på leveringene! Verste ansatte og sjefen jeg har møtt ikke nok folk på jobb og måten sjefen er mot ansatte og kunder er! Hadde sparket sjefen og fått inn ordentlig sjef på dagen! Samme med mange av de ansatte. Null kontroll null respekt og null service. Jeg Har ansvaret for nesten 200ansatte i lignende bedrift og full kontroll. Skal ikke være mulig med så mye kaos og ingen kontroll og restaurantsjefen står bare å ser på alle de ansatte løpe seg ihjel

Dato for besøk: august 2022
Takk, martincV641ZJ
Anmeldt 9. juli 2022

Igjen kommer jeg hjem med mat fra dere å burger mangler, noen ble uten. Forbanna irriterende, når skal dere begynne å sjekke hva dere leverer ut? Det var bestilling med burger uten løk, den var med løk, det var bestilling med burger uten agurk, det var agurk på den, det er en stor forbanna møkkabutikk dere har. Det er ikke første gang dette skjer, Burger King heretter.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 310jonnyj

Reisende som så på McDonald's, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!