Gøy for barna, grusomt for voksne. Ekstremt skittent over alt, helt jæ*** luft. Varmt og klamt... les mer
Leos lekeland er i utgangspunktet et bra konsept. Fine lokaler og et bra lekeland.
Men.. Kaféen må ryddes oftere. 80% av bordene var skitne, det sto kopper, rester av mat og slush over alt. Gulvene var dekt av pommes frites og søppel/slush-gris.
Relativt lett å ordne opp i dette?!
Få ansatte som gjorde at ting tok tid. Skytebanen i sjørøverskuta fungerer bare delvis. De har "mista pucken" på skytespillet. Toalett mangler tørkepapir og har tilskitnen dorull. Ellers var vel opplevelsen ok.
Utrolig dårlig altså!
Vi kom dit kl 11, og bestemte oss for å spise rett før 12.
Vi laster opp menyen og jammen er de utsolgt for omtrent alt. Det eneste de hadde på barnemenyen var pølse og cherrytomater og til voksenmenyen: pølse eller nuggets.
Isdisken var så og si tom også.
De skulle klart å holdt menyen oppe når alle vet at det kommer til å bli mye folk når det er høstferie, plableggingsdag OG labert vær. SPESIELT når man ikke får ha med mat. Skjerpings
EDIT: 29 MARS 2024
NÅ sitter vi her igjen, i påsken, og det er INGENTING på menyen unntatt baguetter. De har åpent hele påsken, men ikke tilbud om mat. Ikke får vi ha med medbrakt heller. Så skal du på Leos i ferier, ta med mat , snacks og drikke.
Det har blitt sjokkerende dyrt. 279,- pr barn (29,- for voksen). Mtp pris vil man være der en stund for å dra nytte av denne, men da blir man gjerne sulten, og det er ikke lov å ha med egen mat og drikke. Så da må man kjøpe dårlig «fast food» hvorav det billigste er en toast til 129,- . Helt utrolig, og antagelig siste gang vi drar hit..
Utrolig dårlig altså!
Vi kom dit kl 11, og bestemte oss for å spise rett før 12.
Isdisken var så og si tom også.
Overrasket over den stive prisen.. som om det ikke var dyrt nok fra før av så har de begynt å ta betalt for voksne også. 530 kr for 2 gutter under 5 år + voksen.. Greit nok anlegg og barna hadde det morsomt, men tror ikke jeg tar de med dit igjen dessverre.