Travelt og få ansatte

Anmeldt 9. juli 2024
Toril Bøe R
Tung luft og skittent.

Gøy for barna, grusomt for voksne. Ekstremt skittent over alt, helt jæ*** luft. Varmt og klamt... les mer

Anmeldt 27. juli 2022
Petterogpia

Anmeldt 9. juli 2024

Få ansatte som gjorde at ting tok tid. Skytebanen i sjørøverskuta fungerer bare delvis. De har "mista pucken" på skytespillet. Toalett mangler tørkepapir og har tilskitnen dorull. Ellers var vel opplevelsen ok.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Toril Bøe R
Anmeldt 29. mars 2024

Utrolig dårlig altså!
Vi kom dit kl 11, og bestemte oss for å spise rett før 12.
Vi laster opp menyen og jammen er de utsolgt for omtrent alt. Det eneste de hadde på barnemenyen var pølse og cherrytomater og til voksenmenyen: pølse eller nuggets.
Isdisken var så og si tom også.
De skulle klart å holdt menyen oppe når alle vet at det kommer til å bli mye folk når det er høstferie, plableggingsdag OG labert vær. SPESIELT når man ikke får ha med mat. Skjerpings

EDIT: 29 MARS 2024
NÅ sitter vi her igjen, i påsken, og det er INGENTING på menyen unntatt baguetter. De har åpent hele påsken, men ikke tilbud om mat. Ikke får vi ha med medbrakt heller. Så skal du på Leos i ferier, ta med mat , snacks og drikke.

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, H7013OScatherineb
Anmeldt 3. februar 2024 via mobile enheter

Det har blitt sjokkerende dyrt. 279,- pr barn (29,- for voksen). Mtp pris vil man være der en stund for å dra nytte av denne, men da blir man gjerne sulten, og det er ikke lov å ha med egen mat og drikke. Så da må man kjøpe dårlig «fast food» hvorav det billigste er en toast til 129,- . Helt utrolig, og antagelig siste gang vi drar hit..

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, jeanette_saether
Anmeldt 13. oktober 2023

Utrolig dårlig altså!
Vi kom dit kl 11, og bestemte oss for å spise rett før 12.
Isdisken var så og si tom også.

Dato for opplevelse: oktober 2023
Takk, H7013OScatherineb
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Overrasket over den stive prisen.. som om det ikke var dyrt nok fra før av så har de begynt å ta betalt for voksne også. 530 kr for 2 gutter under 5 år + voksen.. Greit nok anlegg og barna hadde det morsomt, men tror ikke jeg tar de med dit igjen dessverre.

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 822siwb