Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Take away katastrofe”
Anmeldelse av Sushi Bar

Sushi Bar
Vurdert som nr. 60 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Sushi, Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Trondheims første Sushi-restaurant! Midt i sentrum.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Elendig tidsberegning. Bestilte sushi på nettet, med et spesifikt tidspunkt for henting. Måtte vente på maten i 25(!) minutter, og de hadde ikke startet på vår bestilling når vi kom. Fikk beskjed om at det ville ta «ca ti minutter». Vi fikk ikke avslag i pris, og ble møtt med dårlig service av servitøren.

Sushien er ok, men langt i fra den beste i byen - og ikke verdt prislappen. Både Sabrura og Mong sushi leverer langt bedre mat, til en mye rimeligere pris (og med mye bedre service!!)

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, turist650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 186 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god sushi. Hyggelig betjening. Rask og god service. Ingen ting å utsette på noe. Hit skal jeg tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, pettero549
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Ble lovet ferdig etter en time. Vi har god erfaring med maten så valgte å vente til tross for rumlende mager.
Etter 1 time og 20 minutter fortsatt ikke noe mat. De prioriterer restaurantkunder ikke takeaway.
Ikke bra!
Dumt å love noe man ikke kan holde.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 608finnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Spiste en sen middag her på sushi bar i Trondheim. Maten kom raskt, betjeningen var hyggelig og maten var veldig god. Vi bestilte en stor sharing mix med 44 biter. Veldig godt. Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, helenemel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Spiste sushibuffet til lunsj her en fredag i mars. Veldig mye god sushi, hyggelig personale, fint lokale og veldig bra pris!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 858mtorres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sushi Bar, så også på

 

Har du vært i Sushi Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.