Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 144
Expedia.comUSD 148
Hotels.comUSD 148
TravelocityUSD 148
Trip.comUSD 148
ZenHotels.comUSD 150
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 173)
Filtrer anmeldelser
1 173 resultater
Vurdering fra reisende
354
453
249
86
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
354
453
249
86
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7782 av 1 173 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Trondheim sentrum, like ved Nova kinosenter. Rask innsjekk. Fint rom, ikke så stort. God standard. Gode senger. Håndsåpen var tom ved innsjekk. Veldig lydt mellom rom og korridor. Spiste ikke frokost

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Valgte Comfort Hotel Trondheim pga bra pris og veldig god beliggenhet. Er nytt og moderne. Trivelig innsjekkingsområde og lounge. Og veldig hyggelig betjening. Ble varmt mottatt.
Rommene er store og OK. Man må huske å ta med glass fra resepsjonen. De har fjernet plastglass fra rommene. Det er helt greit. Dusjen kunne vært bedre og det var veldig varmt på badegulvet. Gode senger. Bra med opphengsmulighet for klær. Liker ikke glass skyvedør til bad. Plassbesparende men det kunne vært gjort på en måte som skjermet litt mer.
Frokost var topp. Igjen god stemning og trivelig betjening.
Prøvde også treningsrommet. Lite men helt greit.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Flott nytt hotell med trivelig betjening. Flotte rom og gode senger. Nydelig frokost, manglet speilegg men i stedet hadde de eggerøre, bacon, pannekaker, bønner, stekt sopp og kokte egg. Ellers mye godt brød, pålegg, salater og smoothie. Fikk servert kaffe og crossant underveis i frokosten.trivelig . Fikk ett bra rom med veldig lite støy fra trafikken. Litt varmt på rommet, veldig varmt i gulvet på badet. Minus er at det finnes ikke kjøleskap på rommet og du må ta m glass fra restauranten ettersom det ikke finnes på rommet. En tynn glassdør inn til badet kan være sjenerende for noen. Ellers vil vi gjerne komme tilbake hit og anbefaler dette hotellet.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, 420grys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Fint og reint. MEN, IKKE bra med skyvedør i glass til badet uansett om en er venner, kollegaer eller par. Null privatliv på badet når det er delvis gjennomsiktig og glippe under og på sidene av døra. Greit med skyvedør men de finnes i tre og og med lås. Ellers var det helt ok.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, W9106NImariel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell sentralt i Trondheim.
Hyggelige ansatte, trivelig stemning i lobbyområde, greie hotellrom (mangler minibar) samt helt OK frokost.

MEN! For å få rengjort hotellrommet ditt og for å få nye håndklær må du si ifra dagen før, for at dette skal bli gjort! Ganske tungvint, og man skjønner at dette kun dreier seg om å spare penger!
Kutt ut denne praksisen!

Greit nok tenker du, men da bør man i hvertfall forvente at hotellrommet er rent når man ankommer første dag. Vel dette stemmer ikke! Har bodd på hotellet ved 3 anledninger nå, og alle gangene har rommene jeg har fått vært skitne. Toalettene er sjelden vasket, møkk på gulvet, rester etter «forrigemann» i toalettskålen (svært uapetittelig) og møkkete vegger.. Dette er dårlig!!!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, SuperJanBanan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser