Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 126
Vis tilbud
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
FindHotel
USD 116
Vis tilbud
PricelineUSD 127
Hotels.comUSD 127
TravelocityUSD 127
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 172)
Filtrer anmeldelser
1 172 resultater
Vurdering fra reisende
354
453
249
85
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
354
453
249
85
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 1 172 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt. Parkering i parkeringshus som ikke er i tilknytting til hotellet. Stort rom, men litt uvant uten dagslys. Rommet var ut mot resepsjonsområdet. Tung luft.Rommet var rent.
Frokosten var dessverre ikke helt topp pga koronatiltak, men de gjorde nok det de kunne. Helg ok hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Er først og fremst skuffet over at Clarion hotellet var stengt, så havnet her. Nyoppusset og fint lounge område. Veldig hyggelig resepsjonist da vi dro, litt mer nøytral velkomst. Og syns det er kjedelig å måtte betale for en natt for mye. Min feil som hadde bommet på datoene ved bestilling og fikk «no show» første natten, men det hadde allikevel vært hyggelig om man kunne sett igjennom fingrene på det når man er gullmedlem og det ikke var fullbooket.

God størrelse på rommet, men merkelig med vindu inn mot resepsjonsområdet i stedet for ut i frisk luft. Badet var iskaldt selv om bryter for varmekabler var på og vannet i dusjen hadde labert trykk og ble ikke ordentlig varmt. Nok et sparetiltak?

Det jeg syns er topp med å bo på hotell er 1. God frokost servert 2. Rommet rengjøres.

Denne gangen ble ikke rommene rengjort pga lav bemanning og innsparinger pga korona, antar jeg. Hentet håndklær selv, gikk ned igjen med kaffekoppen osv.

Frokosten kunne også vært gjort mer ut av. Ingen varmmat, plane frokostpose, så stod over den.

Og hater å stå på utstilling i gangen å stryke skjorte. Kan man ikke spandere strykejern på Superior rom?

De ansatte gjorde så godt de kunne og servet resepsjon, bar & frokostsal. Men tydelig for lav bemanning og Choice har strammet litt for hardt inn på sparekniven etter korona. Synd at man ikke gir de gjestene som faktisk kommer en bedre opplevelse.

Tok siste natten på Scandic. Samme pris, men her fikk vi rengjøring, frokost med valgmuligheter, rom med vindu ut mot sjøen og varmt bad. Satt stor pris på det!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, marianneaa78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Vært på dette hotellet flere ganger og alltid vært fornøyd. Denne gangen var jeg der med sønnen min på 9 år. Før vi forlot rommet før utsjekk,skulle sønnen sjekke under senga om vi hadde glemt noe. Der lå det gjenglemt sexleketøy, så renholdet kan de vel strengt talt forbedres noe..litt ubehagelig opplevelse.

Pluss for god frokost!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, toneg954
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. februar 2020

Hadde en nydelig opplevelse på dette hotellet, alt man ønsker seg med å bo på hotell! Flinke og hyggelige ansatte, veldig fint rom, god frokost, det ligger sentralt og har fin pris. Vil absolutt anebefale dette til andre, og bor der gjerne igjen!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, adrianb36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Bad om å få et HC rom og det må jeg si var skikkelig tilpassa. Stort rom og ett digg bad og dusj - anbefales veldig for rullestolbrukere. En god frokost med absolutt alt som du trenger, blant annet skikkelig eggerøre. Og alle de ansatte som vi møtte, var veldig hyggelige, serviceinstilte og hjelpsomme. Så dette hotellet anbefales - at det ligger bra plassert i Trondheims midtby er jo også veldig kjekt. Vi kommer gjerne tilbake, eller nei forresten: vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, lonberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser