Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hannah T
Kristiansand, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 001
  • Expedia.com
    kr 3 596
  • Agoda.com
    kr 2 864
  • Hotels.com
    kr 3 146
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 546
  • Scandic Hotels
    kr 1 546
  • Algotels
    kr 1 494
  • Expedia.com
    kr 1 546
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 737
  • Expedia.com
    kr 1 723
  • Hotels.com
    kr 1 722
  • Tripadvisor
    kr 1 723
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
kr 1 705
  • Scandic Hotels
    kr 1 705
  • travelup.com
    kr 1 440
  • Expedia.com
    kr 1 706
0.4 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 414
  • Strawberry Hotels
    kr 1 600
  • travelup.com
    kr 1 257
  • Expedia.com
    kr 1 408
0.8 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotel Exterior
kr 1 860
  • Booking.com
    kr 1 860
  • Expedia.com
    kr 1 861
  • Priceline
    kr 1 860
0.1 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 100
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 099
  • Hotels.com
    kr 1 082
  • Priceline
0.3 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
kr 1 199
  • Expedia.com
    kr 1 188
  • Hotels.com
    kr 1 199
  • Tripadvisor
    kr 1 188
0.4 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
kr 1 590
kr 1 405
  • Strawberry Hotels
    kr 1 590
  • Expedia.com
    kr 1 479
  • Hotels.com
    kr 1 479
8.3 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior
Go to your Happy Price
  • Expedia.com
    kr 1 089
  • Hotels.com
    kr 1 089
  • Agoda.com
    kr 1 089
1.1 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (1 199)
Filtrer anmeldelser
1 199 resultater
Vurdering fra reisende
359
460
257
90
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
359
460
257
90
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 1 199 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Dårlig rengjøring. Skitten toalettskål og hår i dusjsluken. Trodde rengjøring skulle vært eksepsjonell i disse korona tider. Pluss for frokost buffe igjen, åpen bar og røykeområde. Ok personale og beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

2 netter i juli 2020. Fult. Ok hotell. Rent og ryddig. Minus på ha åpning av første buffe frokost. Litt kaos. Mye kø. Men ok mat til å være første gang etter korona.Treningsstudio var ok, men ikke ryddet og TV virket ikke. Litt forvirrende trapper med mangelfull skilting. Her burde hotellet forklare bedre. Vi gikk oss vill i en av trappene. Hyggelig personale. Greit hotell, sentralt til alt. Var krevende å få parkering. Hotellet har ikke egen parkering. Fult i 2 av 3 parkeringshus, men det kan ikke hotellet lastes for.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt. Parkering i parkeringshus som ikke er i tilknytting til hotellet. Stort rom, men litt uvant uten dagslys. Rommet var ut mot resepsjonsområdet. Tung luft.Rommet var rent.
Frokosten var dessverre ikke helt topp pga koronatiltak, men de gjorde nok det de kunne. Helg ok hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Er først og fremst skuffet over at Clarion hotellet var stengt, så havnet her. Nyoppusset og fint lounge område. Veldig hyggelig resepsjonist da vi dro, litt mer nøytral velkomst. Og syns det er kjedelig å måtte betale for en natt for mye. Min feil som hadde bommet på datoene ved bestilling og fikk «no show» første natten, men det hadde allikevel vært hyggelig om man kunne sett igjennom fingrene på det når man er gullmedlem og det ikke var fullbooket.

God størrelse på rommet, men merkelig med vindu inn mot resepsjonsområdet i stedet for ut i frisk luft. Badet var iskaldt selv om bryter for varmekabler var på og vannet i dusjen hadde labert trykk og ble ikke ordentlig varmt. Nok et sparetiltak?

Det jeg syns er topp med å bo på hotell er 1. God frokost servert 2. Rommet rengjøres.

Denne gangen ble ikke rommene rengjort pga lav bemanning og innsparinger pga korona, antar jeg. Hentet håndklær selv, gikk ned igjen med kaffekoppen osv.

Frokosten kunne også vært gjort mer ut av. Ingen varmmat, plane frokostpose, så stod over den.

Og hater å stå på utstilling i gangen å stryke skjorte. Kan man ikke spandere strykejern på Superior rom?

De ansatte gjorde så godt de kunne og servet resepsjon, bar & frokostsal. Men tydelig for lav bemanning og Choice har strammet litt for hardt inn på sparekniven etter korona. Synd at man ikke gir de gjestene som faktisk kommer en bedre opplevelse.

Tok siste natten på Scandic. Samme pris, men her fikk vi rengjøring, frokost med valgmuligheter, rom med vindu ut mot sjøen og varmt bad. Satt stor pris på det!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, marianneaa78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Vært på dette hotellet flere ganger og alltid vært fornøyd. Denne gangen var jeg der med sønnen min på 9 år. Før vi forlot rommet før utsjekk,skulle sønnen sjekke under senga om vi hadde glemt noe. Der lå det gjenglemt sexleketøy, så renholdet kan de vel strengt talt forbedres noe..litt ubehagelig opplevelse.

Pluss for god frokost!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, toneg954
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser