Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Orbitz.com
Trip.com
USD 143
USD 127
Vis tilbud
Expedia.comUSD 132
Hotels.comUSD 132
CheapTicketsUSD 132
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 145)
Filtrer anmeldelser
1 146 resultater
Vurdering fra reisende
353
448
242
77
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
353
448
242
77
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 1 146 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har sett sine bedre dager.Slitent rom med maling som er flasset av på veggen .Møkkete bad og her manglet det lyspærer så det var veldig mørkt .rommet virker kjedelig med veldig enkel standar .
Siste gang jeg kommer hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Litt kaotisk velkomst med "barception": bar og resepsjon i ett. Men hyggelige folk i resepsjonen. Stort og fint rom, der det manglet et nattbord på den ene siden av senga. Frokost var helt ok. God beliggenhet midt i byen, men vanskelig å finne parkering når man kommer på kvelden. Hotellet har ikke egen parkering. Helt greit hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 0hannah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dårlig rengjøring. Skitten toalettskål og hår i dusjsluken. Trodde rengjøring skulle vært eksepsjonell i disse korona tider. Pluss for frokost buffe igjen, åpen bar og røykeområde. Ok personale og beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

2 netter i juli 2020. Fult. Ok hotell. Rent og ryddig. Minus på ha åpning av første buffe frokost. Litt kaos. Mye kø. Men ok mat til å være første gang etter korona.Treningsstudio var ok, men ikke ryddet og TV virket ikke. Litt forvirrende trapper med mangelfull skilting. Her burde hotellet forklare bedre. Vi gikk oss vill i en av trappene. Hyggelig personale. Greit hotell, sentralt til alt. Var krevende å få parkering. Hotellet har ikke egen parkering. Fult i 2 av 3 parkeringshus, men det kan ikke hotellet lastes for.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt. Parkering i parkeringshus som ikke er i tilknytting til hotellet. Stort rom, men litt uvant uten dagslys. Rommet var ut mot resepsjonsområdet. Tung luft.Rommet var rent.
Frokosten var dessverre ikke helt topp pga koronatiltak, men de gjorde nok det de kunne. Helg ok hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser