Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Unni D
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Reception
kr 1 815
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.1 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 590
kr 1 399
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 824
kr 1 731
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 731
  • Hotels.com
0.4 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
замечательное место в этом очаровательном городе!
kr 1 255
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
kr 1 199
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 199
0.4 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
kr 1 463
kr 1 291
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 291
0.8 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 924
  • Expedia.com
    kr 3 394
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 377
  • Scandic Hotels
    kr 1 519
0.2 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 100
  • Priceline
0.3 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 153
  • Priceline
1.1 km fra Comfort Hotel Trondheim
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (1 196)
Filtrer anmeldelser
1 196 resultater
Vurdering fra reisende
358
460
256
89
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
358
460
256
89
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 1 196 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har sett sine bedre dager.Slitent rom med maling som er flasset av på veggen .Møkkete bad og her manglet det lyspærer så det var veldig mørkt .rommet virker kjedelig med veldig enkel standar .
Siste gang jeg kommer hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Litt kaotisk velkomst med "barception": bar og resepsjon i ett. Men hyggelige folk i resepsjonen. Stort og fint rom, der det manglet et nattbord på den ene siden av senga. Frokost var helt ok. God beliggenhet midt i byen, men vanskelig å finne parkering når man kommer på kvelden. Hotellet har ikke egen parkering. Helt greit hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 0hannah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Dårlig rengjøring. Skitten toalettskål og hår i dusjsluken. Trodde rengjøring skulle vært eksepsjonell i disse korona tider. Pluss for frokost buffe igjen, åpen bar og røykeområde. Ok personale og beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

2 netter i juli 2020. Fult. Ok hotell. Rent og ryddig. Minus på ha åpning av første buffe frokost. Litt kaos. Mye kø. Men ok mat til å være første gang etter korona.Treningsstudio var ok, men ikke ryddet og TV virket ikke. Litt forvirrende trapper med mangelfull skilting. Her burde hotellet forklare bedre. Vi gikk oss vill i en av trappene. Hyggelig personale. Greit hotell, sentralt til alt. Var krevende å få parkering. Hotellet har ikke egen parkering. Fult i 2 av 3 parkeringshus, men det kan ikke hotellet lastes for.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt. Parkering i parkeringshus som ikke er i tilknytting til hotellet. Stort rom, men litt uvant uten dagslys. Rommet var ut mot resepsjonsområdet. Tung luft.Rommet var rent.
Frokosten var dessverre ikke helt topp pga koronatiltak, men de gjorde nok det de kunne. Helg ok hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser