Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Booking.com
USD 149
Vis tilbud
FindHotel
USD 130
Vis tilbud
Hotels.comUSD 149
PricelineUSD 149
TravelocityUSD 149
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 171)
Filtrer anmeldelser
1 171 resultater
Vurdering fra reisende
354
453
249
85
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
354
453
249
85
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 1 171 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Resepsjonisten var veldig ivrig på å legge ut en rekke unødige detaljer når vi sto der tydelig sliten og klar for å komme oss på rom. Også etter en lengre gåtur med bagasje da det var lite parkering i umiddelbar nærhet.
Rommet var varmt, inneholdt 2 vifter og et vindu som gikk inn mot foajeen, søvnen ble dårlig.
Døra-en skyvedør i glass, var kilt fast og umulig for barna å lukke selv. I tillegg ble det null privatliv! Frokosten var ok, men ikke noe å hyle hurra for. Nesten igjen av gjestene brukte munnbind, som anbefalt, og det ble heller ikke delt ut munnbind av personalet.
Heisen var slitt, felles areal var slitt, og totalinntrykket gjorde at vi aldri ønsket å returnere hit igjen.

Romtips: Ikke book rom som vender inn mot lobby/foajé. Lite parkeringsmulighet rett ved inngang. Nærmeste p-hus med henvisning er ca 800m unna. Slitt
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, riJacs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi ankom kl 17:15 og rommet var ikke klart. Vi hadde bestilt et superiour rom/kr 2100 pr natt. Resepsjonen visste ikke når det ble klart.. vi fikk et annet rom siden vi ikke ønsket å vente. Vasken var delvis tett, varmekablene virket ikke. Rom vaskes ikke før fjerde dag. Jeg mener, det er jo ikke bra til den prisen! Nå fikk vi avslag i pris og det skulle bare mangle - vasken ble ikke fikset i løpet av oppholdet og badegulvet var iskaldt. Aldri mer comfort hotel for oss..

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 308trinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Godt drevet hotell i sentrum. Fine rom og god frokost. Stille og rolig. Gangavstand til nesten alle de store turistattraksjonene. God service og oppfølging av de ansatte. Ekstra godt med varme croissanter til frokost

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tom Arild C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Standard dobbeltrom, ikke noe spesielt bra. Lite tv-kanaler, og ikke mulighet for streametjenester (netflix/hbo/viaplay). Badet er alt for lite privat, enkel glassdør rett mot sengen. Detaljer som at TVen hang skjevt og lite/dårlig dårlig vanntrykk/dusjhode, ga inntrykk av gammelt og litt nedslitt... Men sengen var god, rolig og stille, og god beliggenhet. Treningsrommet var mørkt og lite utstyrt, ikke som på bildene. Frokosten var helt ok, god mat og nok å velge i. Men det var veldig fult den ene dagen, og betjeningen var ikke spesielt ivrig på å rydde av bordene, slik at folk fikk sitte. Men ellers var betjeningen helt ok. Ikke minibar på rommet, vanskelig å holde drikke/mat kaldt på rommet. Alt i alt, så velger vi ikke dette på nytt, hvis vi ikke må.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Marian0004
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Kusina og jeg bodde her i 4 netter. Super beliggenhet midt i Midtbyen. Gangavstand til alt i sentrum. Hyggelig betjening på hotellet. Fint resepsjonsområde. Har baggasjeoppbevaring.

Rom: stort, fint og lyst rom. Gode senger, 150 cm dobbeltseng. 2 puter og god dyne. Dusjen har litt for dårlig trykk, syns jeg. Stort bad med frostet glassdør fra rommet. Tv på rommet med flere kanaler og radiokanaler. Ikke vask på rommet (mulig pga Korona), men vi fikk nye håndklær i resepsjonen ved behov.

Frokost: vi har bodd rundt i Norge nå i 2 uker, også på andre Comfort hoteller. Dessverre ble jeg litt skuffet over frokosten her. Eget "hjørne " for oss med cøliaki. Antall gjester til frokosten var mange, så vi brukte munnbind, men dessverre var det mange som ikke gjorde det. Frokosten opplevdes noe kaotisk med folk overalt, mat som ble tom, tomt for glass/kopper ++, kø for å hente brød osv. Opplevde at de ansatte gjorde så godt de kunne med å fylle opp.

Alt i alt en hyggelig opplevelse og kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser